ONEFUN

5 δοκιμασμένοι τρόποι για να μη βαριέσαι στο γυμναστήριο

Κάνε ποδήλατο χωρίς να κοιτάς το ρολόι σου και να βαριαστενάζεις.

Εννοείται ότι αυτό το καλοκαίρι θα βγεις τούμπανος στην παραλία, δεν το συζητάμε αυτό, το πήρες απόφαση και φέτος είναι η χρονιά σου, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε που το παίρνεις απόφαση και σκας στην παραλία με την κοιλίτσα-μαξιλάρι της αγάπης.

Διαβάστε περισσότερα

Να τι έγραφε το παλιότερο μήνυμα σε μπουκάλι

Μπορούσε και καλύτερα.

Θέλω να πιστεύω πως τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις λέξεις, χιλιάδες μπουκάλια που περιλαμβάνουν μηνύματα ταξιδεύουν στις θάλασσες του πλανήτη. Μπουκάλια των οποίων τα μηνύματα έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτό που ανακαλύφθηκε σε μια παραλία της δυτικής Αυστραλίας. Και δεν πρόκειται για όποιο κι όποιο μήνυμα σε μπουκάλι, αλλά το πιο παλιό που έχει βρεθεί ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα ότι δεν μένεις σ' αυτά τα στοιχειωμένα Airbnb

5 προορισμοί ιδανικοί μόνο για όσους ψάχνουν να γυρίσουν θρίλερ.

Η αλήθεια είναι ότι η φάση με τα Airbnb έχει προχωρήσει πάρα πολύ, αφού σε όποια πόλη κι αν βρεθείς, οι επιλογές είναι αμέτρητες και πλέον, αρκετά πρωτότυπες, αφού εκτός από συμβατικά σπίτια, μπορείς να νοικιάσεις μέχρι και παμπ ή φάρους.

Διαβάστε περισσότερα

5 μαγικοί τρόποι για να την παλέψεις όταν σκυλοβαριέσαι στην πόλη

Δώσε βάση και διώξε τη βαρεμάρα σου.

Όσο μαγική μπορεί να είναι μία πόλη, άλλο τόσο βαρετή μπορεί να γίνει, αν το επιτρέψουν οι συγκυρίες, όπου συγκυρίες βάλε να περιτριγυρίζεσαι από αγνώστους ή να έχεις ξεμείνει εκεί, ένα σουκού που όλη η πόλη έχει αδειάσει.

Διαβάστε περισσότερα

Επιστήμονες απέδειξαν ότι το καλαμάκι κοτόπουλο δεν είναι σουβλάκι

Καυτές, έγκυρες, αποκλειστικές ειδήσεις από το μέλλον.

Το 2047 μ.Χ η Ελλάδα υπάρχει ακόμα (για κάποιο λόγο) και αυτό είναι ένα απόσπασμα από τις κυριότερες ειδήσεις, όπως τις καταγράφει το Έθνος της Κυριακής 4 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις που βεβαιώνουν ότι ζούμε ήδη σε δυστοπία

Γιατί η ολλανδική αστυνομία θέλει να σε γδύσει μες στη μέση του δρόμου;

Δεν χρειάζεται να αραδιάσουμε όλες τις ενδείξεις ότι ο κόσμος μας πηγαίνει κατά διαόλου, ενώ θα ήταν γραφικό να συμπληρώσουμε άλλη μια πρόταση με το όνομα 'Τραμπ'.

Διαβάστε περισσότερα

Με λένε Αμπατζή και μπήκα στο γκρουπ 'Αμπατζήδες απανταχού'

Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Ήταν μια συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά, όταν μια ειδοποίηση στο Facebook ήρθε να τα αλλάξει όλα. Την διάβασα, παραξενεύτηκα, χαμογέλασα και στη συνέχεια γύρισα όλο χαρά στον Ηλία και του ανακοίνωσα ότι μόλις με είχαν συμπεριλάβει στο γκρουπ ‘Αμπατζήδες απανταχού’. Ένα γκρουπ στο Facebook, όπως προδίδει και το όνομά του, μόνο με Αμπατζήδες, απανταχού.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8

Ε, όχι και τσόντα σε VHS!

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήταν εκεί στις 11. Η κοπέλα που του άνοιξε, γύρω στα είκοσι πέντε, γλυκιά και ιδιαίτερα ευγενική, τον πέρασε στο σαλονάκι αναμονής όπου εργάζονταν άλλα δύο κορίτσια παρόμοιας ηλικίας και κοψιάς.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.