ONEFUN

15 πολιτικοί που δεν μοιάζουν με πολιτικούς

Γιατί η Βουλή δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι βλέποντας τον Νίκο Φίλη.

'Σοβαροφανής, ντυμένος καθωσπρέπει, χωρίς κάποιο έντονο εξωτερικό χαρακτηριστικό που να τραβάει την προσοχή'. Αυτή πάνω κάτω θα μπορούσε να είναι η περιγραφή της εξωτερικής εμφάνισής του μέσου Έλληνα πολιτικού. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι παρεκκλίνουν από το προαναφερθέν μοτίβο με αποτέλεσμα να μας δίνουν αφορμή για σχόλια και κείμενα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγγλικές εκλογές μας χάρισαν το χειρότερο high five στην ιστορία

Αλλά και μια περήφανη υπόκλιση στον Lord Buckethead.

Έγιναν πραγματάκια στις αγγλικές εκλογές. Όχι, δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι η πρωθυπουργός, Theresa May, είδε το ποσοστό της να ψαλιδίζεται και τις έδρες του Συντηρητικού κόμματος να μειώνονται δραματικά, αυτά βρίσκονται άλλωστε στο επίκεντρο της παγκόσμιας συζήτησης ήδη από χθες το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις ιδέα τι σημαίνει το χρώμα του διαβατηρίου σου;

Αν όχι, τότε το βίντεο που βρίσκεται εντός θα σου φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Και σε κάποια σημεία, εκνευριστικά αληθινό.

Μικρά βιβλιαράκια που αλλάζουν όνομα, χρώμα, τρόπο γραφής μπροστά από έναν γκισέ αεροδρομίου, λιμανιού, αφετηρίας ενός λεωφορείου.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν είναι τρολιά, πλέον υπάρχει 'Μουσείο Αποτυχίας'

Και σε αντίθεση με αυτό που νομίζεις, είναι τρομερά χρήσιμο και για καλό σκοπό.

Η τεχνολογία τις τελευταίες δεκαετίες κάνει άλματα και τα επιτεύγματα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη ξεπηδούν καθημερινά και μας αναγκάζουν να τα θαυμάσουμε και να τα χειροκροτήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να βρίζεις στα ελληνικά, στο εξωτερικό

Σε μία πτήση από Ελβετία για Ισπανία εκτυλίχθηκε η πιο άβολη ιστορία που θα διαβάσεις σήμερα.

Την Μεγάλη Παρασκευή ταξίδευα για Βαλένθια. Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η πτήση μου από Αθήνα για Ζυρίχη -από εκεί θα έπαιρνα άλλο αεροπλάνο με προορισμό την Ισπανία- είχα καθίσει στην θέση 27C. Οι θέσεις A και B στα αριστερά μου, ήταν ακόμη άδειες.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν έχεις ζήσει αν δεν έχεις μπει σε Τούρκο ταξιτζή

Μια διαδρομή από το κέντρο στο γήπεδο μας χάρισε περισσότερα συναισθήματα κι από μια μακροχρόνια σχέση.

Στο αεροπλάνο με προορισμό το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μας μέχρι τον έλεγχο διαβατηρίων, στο λεωφορείο για το ξενοδοχείο αλλά και σε αυτό για το γήπεδο, ο Χάρης πρέπει να σχολίασε γύρω στις εξακόσιες χιλιάδες φορές την κίνηση της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο συνταξιούχος George Bush κάνει photobombing σε αγώνα μπέιζμπολ

Περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Δεν μας στενοχωρεί καθόλου το γεγονός πως ο George W. Bush έχει εδώ και κάμποσα χρόνια εξαφανιστεί από το προσκήνιο των παγκόσμιων πολιτικών εξελίξεων. Αντιθέτως. Μπορούμε και επιβιώνουμε περίφημα με την απουσία του. Από ό,τι, όμως, φάνηκε σ' ένα πρόσφατο αγώνα μπέιζμπολ των Texas Ragers στο Άρλινγκτον εκείνος δεν μπορεί να διαχειριστεί την συγκεκριμένο απουσία και τόσο καλά.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.