PUBLI

7 τρόποι για να την παλέψεις όσο την περιμένεις να ετοιμαστεί

Ξέρουμε τι τραβάς και σου έχουμε (κάτι σαν) λύση.

Μεγάλο παίδεμα, το ξέρουμε όλοι, αλλά η ομορφιά απαιτεί θυσίες, γι’ αυτό σωπαίνουμε στωικά, χαμηλώνουμε το κεφάλι και αφήνουμε την κοπέλα μας να κάνει ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ για να ετοιμαστεί. Γιατί όταν νιώθει αυτή καλά, νιώθουμε κι εμείς. Σωστά; Σωστά.

Το θέμα είναι τι κάνεις όση ώρα την περιμένεις να ετοιμαστεί, εσύ που συνήθως θέλεις 3 λεπτά για να είσαι σένιος για οπουδήποτε.

Η μία λύση είναι η υπομονή. Η δεύτερη είναι αυτή που σου προτείνει ο Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος μπορεί να μην αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με σένα αλλά όπως και να ‘χει και αυτός βαριέται ελεεινά.

Δες τις λύσεις που σου προτείνει στο βίντεο που ακολουθεί και πίστεψέ μας, θα σε βοηθήσει κι εσένα πολύ, αλλά και τον κάθε άντρα που τον στοιχειώνει το φάντασμα της ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ.

Κι έχουμε κι άλλες λύσεις για σένα. Μελέτησέ τις με την ησυχία σου και διάλεξε τη στρατηγική που σε εκφράζει. Τσίμπα και μια μπάρα δημητριακών Clusters στο  ενδιάμεσο για να πάρεις κουράγιο και ενέργεια (και δύο, αν βαριέσαι πραγματικά πολύ).

1. Παίξε με το κινητό σου

Με το κινητό σου είπαμε, όχι με άλλες. Βγες απ’ το messenger και παίξε κανά παιχνίδι ή χάζεψε κανά site. Όταν είσαι στα όπα σου, χάζεψε και κανά Instagram, αλλά με πρόσοχή τα likes (έχουν μάτια παντού).

2. Κοίτα τον τοίχο

Έχει διαπιστωθεί ότι 30 λεπτά κοιτάγματος ενός λευκού ή ροζ τοίχου, μειώνει 20% την πιθανότητα να διατηρήσεις τα λογικά σου. Σου χρησίμευσαν ποτέ σε κάτι; Γιόλο.

3. Παίξε με τον γάτο της

Δαγκωματιές και γρατσουνιές σε περιμένουν για να σου δείξουν ποιος είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ και ότι εσύ είσαι απλά ένας φιλοξενούμενος. Είναι το δικό του σπίτι και θα μάθεις να σέβεσαι τον χώρο του. Ωστόσο, μπορεί να πέσεις και σε κανά γατάκι που να μη θέλει να σε δολοφονήσει, οπότε απόλαυσέ το.

4. Να τσιμπιέσαι

Είναι αγένεια να σε πάρει ο ύπνος, οπότε ανά δυο λεπτά καλά θα είναι να τσιμπάς τον εαυτό σου, ώστε να διατηρείσαι ξύπνιος και ακμαίος. Νερό στο πρόσωπο ή σύντομος βηματισμός στον διάδρομο, ίσως βοηθήσουν επιπλέον.

5. Να σιγοτραγουδάς συνθήματα

Διατηρεί υψηλά το ηθικό, την αγάπη για την ομάδα σου, περνάει ευχάριστα και πορωμένα η ώρα. Είσαι τύπος γηπεδικός, αυθεντικός, μεγαλωμένος στα τσιμέντα και στις αλάνες και δεν καταλαβαίνεις εσύ από μέικαπ, ετοιμασίες και άλλα παράλογα. “ΩΩΩΩΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟ” και άλλα τέτοια σε κρατάνε ζεστό μέχρι να αρχίσει το ματς (να βγείτε με τους δικούς της δηλαδή).

6. Δες τηλεόραση

Τώρα αν θες και να την ανοίξεις, δικό σου θέμα. Γνώμη μας ότι δεν χρειάζεται. Προχωράμε.

7. Χαϊδολόγησε λάγνα το μούσι σου

Ντάξει, όχι απαραίτητα λάγνα, αλλά λίγο χάιδεμα μπορείς να του ρίξεις, με ξαφνικά ξυσίματα και κοιτώντας προς τα πάνω σαν να σκέφτεσαι, κάτι που ενισχύει το κύρος σου και σε κάνει να θυμίζεις αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο. Επίσης, μπορείς να το χαϊδεύεις με φορά προς τα κάτω, ώστε να ισιώνει, μετά προς τα πάνω ώστε να χαλάει και ξανά μανά προς τα κάτω. Παίξε με την γουρουνότριχά σου γενικά, ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ (και εκείνη άμα ετοιμαστεί επιτέλους).