Ένας θεός ανέβασε όλο το Ας Περιμένουν οι Γυναίκες σε tweets - Onefun - Onefun
 

Ένας θεός ανέβασε όλο το 'Ας Περιμένουν οι Γυναίκες' σε tweets

Ο θεός που έφτιαξε αυτό το αριστούργημα μάς αποκάλυψε πόσες φορές το έχει δει.
SHARES

"Και του λέει 'Κούλη μου τα καημενούλια τα μπεκατσόνια ήρθαν από την Αφρική και που να ξέρανε τι τα περιμένει' Πάνος, ή αλλιώς @apogpanos

"Διότι οι άνθρωποι όταν ζουν στην προσωπική τους ευτυχία δεν σκέφτονται τους άλλους" Μιχάλης, ή αλλιώς @apogmixalis

"Και ψήφισε η μάνα μου Νέα Δημοκρατία;" Αντώνης, ή αλλιώς @apogantonis

"Μου είπαν ότι για να πάω στην Καβάλα πρέπει να έχω τη Θάλασσα στα δεξιά μου", (ας πούμε) Λάκης, ή αλλιώς @aspoumeLakis

"Χιχιχιχιχιχι", κυρία Αρχοντούλα, ή αλλιώς @ka_arxontoula

"Ωωωωωω", Λουόμενοι Βόλβης, ή αλλιώς @komparsoi

Το 'Ας Περιμένουν οι Γυναίκες' είναι μια ταινία που μας έχει χαρίσει ατάκες - ορόσημα. Το σενάριο του Σταύρου Τσιώλη δεν μιλάει απλά για τη ζωή, ΕΙΝΑΙ η ζωή. Οι ατάκες του Μιχάλη, του Αντώνη, του Πάνου και των υπόλοιπων ηρώων, πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία, να γίνονται υποχρεωτικά τατουάζ πάνω μας, να προβάλλονται σε τοίχους. Οφείλουμε όλοι να τις ξέρουμε απ' έξω.

Ένας θεός στο Twitter πάντως, έκανε την τέλεια αρχή. Έφτιαξε το account της ταινίας, έκατσε και δημιούργησε λογαριασμούς για κάθε χαρακτήρα (κυριολεκτικά για ΚΑΘΕ, μέχρι και για τον Δρ. Πετσερόπουλο) και στην ουσία, έστησε όλη την ταινία στο περιβάλλον του Twitter, με τους διαλόγους να ζωντανεύουν από τους λογαριασμούς του κάθε ήρωα. ΕΠΟΣ.

Η φράση "Ταχύπλοο υπό το σεληνόφως Άιλαβ γιου μάιντάρλινγκ , Άι λαβ γιου μάιμπέιμπι" του Πάνου, είναι αστεία ακόμη και στο Twitter, κάτι που μοιάζει τέλειο. Προφανώς, δεν γινόταν να μην μιλήσουμε με τον υπέροχο τύπο που είχε την ιδέα, ο οποίος δεν ήθελε να μας πει πολλά, αφήνοντας το έργο του να μιλήσει από μόνο του.

Μας αποκάλυψε πάντως ότι το έκανε για πλάκα επειδή σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο να συγκεντρωθούν κάπου όλες οι ατάκες της ταινίας και μετά από καιρό σκέψης κατέληξε σε αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο. Δεν περίμενε όμως, ούτε να βγει τόσο καλό, ούτε να υπάρξει τέτοια ανταπόκριση, παραδεχόμενος ότι ακόμα κι ο ίδιος διαβάζει το θρεντ και γελάει. Αυτό έλειπε.

Όσο για το πόσες φορές έχει δει την ταινία; Μέχρι να ανοίξει Twitter την είχε δει πάνω από 10 φορές, όμως με τις ατάκες που κυκλοφορούν μέσα στο Twitter ένιωσε ότι την είδε άλλες 100. Για να φτιάξει το θρεντ, χρειάστηκε να κάτσει να τη δει τουλάχιστον 5 φορές σε έναν μήνα, περισσότερο όμως για τις λεπτομέρειες των account, αφού τους διαλόγους πάνω κάτω τους θυμόταν.

Από εμάς, ένα τεράστιο εύγε! (κι ένα μπράβο στον Καίσαρη που μας το έδειξε).

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Πρωταγωνιστής σε reality ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ τα επιχειρηματικά του σχέδια. Από την ντισκοτέκ στο καρναβάλι του Ρίο ντε Ζανέιρο, το reality στο οποίο θα πρωταγωνιστεί, την αγορά ομάδας, μέχρι την προεδρία της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

 

Δεν αντέχεται να ντρέπεσαι συνέχεια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τις ζήσαμε κι εμείς τις μέρες της δημοσιότητας. Καμιά βδομάδα, μην φανταστείς. Από παντού ομοβροντίες καλών λόγων για τον μπαμπά και κύματα λύπης για μας. “Να θυμίσουμε πως άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.