ORIGINALS

Φτιάξαμε τους πραγματικούς χάρτες του Ας Περιμένουν οι Γυναίκες

Φαντάζεσαι να χρησιμοποιούσαν GPS για να βρουν τον δρόμο για τη Βόλβη;

Νομίζω ό, τι ήταν αν γραφτεί για αυτό το έπος, έχει γραφτεί. Είτε σε επίπεδο σοβαρής κριτικής, είτε σε χαβαλέ, είτε σε οτιδήποτε. Είναι ένα αριστούργημα που ευτυχώς αναγνωρίστηκε ‘τώρα με το ίντερνετ’ και τα τελευταία χρόνια, πρέπει να ζεις σε άλλη χώρα για να μην το έχεις δει τουλάχιστον μία φορά.

Εμείς ήρθαμε απλά να προσθέσουμε στον μύθο, ένα μικρό κομματάκι ακόμα, έτσι για να συμπληρωθεί λίγο το παζλ, πιο πολύ για τους φανατικούς της ταινίας. Κάτι σαν τρολοδωράκι σε όλους λατρεύουν το υπερέπος του Σταύρου Τσιώλη.

Τσεκάραμε τα μέρη που γύρισαν με το φορτηγάκι, δώσαμε βάση σε διαλόγους λίγο πιο υπόγειους, που ίσως να πέρασαν και κάπως απαρατήρητοι και φτιάξαμε τις διαδρομές που ακολούθησαν, σύμφωνα με το GPS ενός σημερινού κινητού.

Δες.

 

 

 

 

 

 

+ Bonus
Και ένα εξτραδάκι για να κατανοήσουμε το μέγεθος του άθλου που έκαναν το μεσημέρι της 5ης Μαρτίου οι νεολαίοι του κόμματος που επέλεξαν να φάνε ψάρια στη Βόλβη.

 

Ευχαριστούμε για τη συμβολή του τον επιστημονικό συνεργάτη μας, Μπάμπη Μπατμανίδη, τον μεγαλύτερο λαϊκό και κυρίως τσιωλικό ερευνητή εκεί έξω.