Η γυναίκα που πατίκωνε ψωμιά με το κεφάλι της

Από ψωμάκια του τοστ μέχρι κρουασάν και κουλούρια.
SHARES

Το newsfeed του Facebook είναι άτιμο πράγμα. Εκεί που σκρoλάρεις ασταμάτητα για να περάσει η ώρα σου, έχοντας πλήρη συνείδηση πως αυτό που κάνεις δεν έχει κανένα νόημα, αφού δεν κάνει καλύτερο ούτε εσένα ούτε τον κόσμο, πέφτεις πάνω σε κάτι που αλλάζει την κοσμοθεωρία σου. Όπως μία γυναίκα που πατικώνει ψωμιά με το πρόσωπό της. Ναι ναι, καλά διάβασες. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΤΙΚΩΝΕΙ ΨΩΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ.

A post shared by Bread Face (@breadfaceblog) on

Και αν νομίζεις ότι αυτό που κάνει δεν αφορά κανένα, θα πρέπει ν' αναθεωρήσεις, αφού στο Instagram την ακολουθούν 170.000 άτομα. Και πώς να μην την ακολουθούν, θα μου πεις, αφού εκτός από ψωμιά, με το πρόσωπό της πατικώνει κρουασάν, κουλούρια και ό,τι άλλο βγαίνει σε ζύμη.

A post shared by Bread Face (@breadfaceblog) on

A post shared by Bread Face (@breadfaceblog) on

A post shared by Bread Face (@breadfaceblog) on

Το project της στο Instagram το έχει ονομάσει breadfaceblog και όπως η ίδια γράφει κινείται στα πλαίσια του 'δίνουμε στον κόσμο αυτό που δεν ζήτησε'. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα νιώσεις ότι αυτό που κάνεις δεν έχει κανένα νόημα, ρίξε μια ματιά εδώ:

A post shared by Bread Face (@breadfaceblog) on

 

Share
Follow
 

Best of Network

Οταν ο Κυριάκος δεν έγινε "τσάρος" και... Ρέτσος

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κρασνοντάρ να ενδιαφέρεται για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θύμισαν την εποχή που ο 26χρονος έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αρνούμενος εκατομμύρια ρούβλια του... Σπαλέτι.

 

Ε, όχι και τσόντα σε VHS!

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήταν εκεί στις 11. Η κοπέλα που του άνοιξε, γύρω στα είκοσι πέντε, γλυκιά και ιδιαίτερα ευγενική, τον πέρασε στο σαλονάκι αναμονής όπου εργάζονταν άλλα δύο κορίτσια παρόμοιας ηλικίας και κοψιάς.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.