Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η Beer-Yoga κάνει τους άντρες

Γιατί το αλκοόλ είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το ρίξεις στη γυμναστική.
SHARES

Η yoga είναι ένα πολύ βαρετό είδος γυμναστικής. Για αυτό άλλωστε κυκλοφορεί και σε 143 -λέμε τώρα- είδη. Hatha, Integral, Satyananda, Kundalini, Ashtanga, Iyengarm, για παιδιά, για γέρους, για εγκύους. Μέχρι και yoga γέλιου υπάρχει. Είδατε το ποδόσφαιρο να κυκλοφορεί σε καμιά άλλη εκδοχή; Και παρόλο που οι ιθύνοντες της yoga γεννοβολάνε νέα είδη με ταχύτερους ρυθμούς από όσο ο Κύρος Γρανάζης ιδέες, η yoga δεν αποκτά ενδιαφέρον. Οπότε, οι μεγαλύτεροι yogis του πλανήτη έκαναν ένα παγκόσμιο συνέδριο, σ' ένα ξέφωτο της Λάσα, για να δουν πώς επιτέλους θα κάνουν πιο ιντριγκαδόρικη τη yoga. Και τι αποφάσισαν οι σατανάδες; Να δημιουργήσουν την Beer-Yoga!

Έχεις κάθε δίκιο να αμφισβητήσεις οποιαδήποτε λέξη της προηγούμενης παραγράφου, εκτός από την τελευταία πρόταση. Δεν ξέρω πώς, πού και γιατί, αλλά οι προαναφερθέντες σατανάδες όχι μόνο δημιούργησαν, αλλά και διέδωσαν την Beer-Yoga.

Η Beer-Yoga, λοιπόν, ξεκίνησε από την Γερμανία και σιγά σιγά διαδόθηκε σε Αυστραλία και στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας. Κατά τη διάρκεια της, οι αθλούμενοι χρησιμοποιούν το μπουκάλι της μπίρας -με κουτάκι δεν γίνεται σωστή δουλειά- προκειμένου να αυτοσυγκεντρωθούν και να διαλογιστούν. Και στο τσακίρ κέφι πίνουν και μερικές γουλιές.

 

Στην υγειά μας!

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Προτιμάς να γελάμε παρά να είσαι όμορφη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τα μαλλάκια σου ήταν εκείνα που καμάρωνε η μαμά. Καστανόξανθα, σπαστά, τα πρωινά ατίθασα, όμορφα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.