Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η Beer-Yoga κάνει τους άντρες - Onefun - Onefun
 

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η Beer-Yoga κάνει τους άντρες

Γιατί το αλκοόλ είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το ρίξεις στη γυμναστική.
SHARES

Η yoga είναι ένα πολύ βαρετό είδος γυμναστικής. Για αυτό άλλωστε κυκλοφορεί και σε 143 -λέμε τώρα- είδη. Hatha, Integral, Satyananda, Kundalini, Ashtanga, Iyengarm, για παιδιά, για γέρους, για εγκύους. Μέχρι και yoga γέλιου υπάρχει. Είδατε το ποδόσφαιρο να κυκλοφορεί σε καμιά άλλη εκδοχή; Και παρόλο που οι ιθύνοντες της yoga γεννοβολάνε νέα είδη με ταχύτερους ρυθμούς από όσο ο Κύρος Γρανάζης ιδέες, η yoga δεν αποκτά ενδιαφέρον. Οπότε, οι μεγαλύτεροι yogis του πλανήτη έκαναν ένα παγκόσμιο συνέδριο, σ' ένα ξέφωτο της Λάσα, για να δουν πώς επιτέλους θα κάνουν πιο ιντριγκαδόρικη τη yoga. Και τι αποφάσισαν οι σατανάδες; Να δημιουργήσουν την Beer-Yoga!

Έχεις κάθε δίκιο να αμφισβητήσεις οποιαδήποτε λέξη της προηγούμενης παραγράφου, εκτός από την τελευταία πρόταση. Δεν ξέρω πώς, πού και γιατί, αλλά οι προαναφερθέντες σατανάδες όχι μόνο δημιούργησαν, αλλά και διέδωσαν την Beer-Yoga.

Η Beer-Yoga, λοιπόν, ξεκίνησε από την Γερμανία και σιγά σιγά διαδόθηκε σε Αυστραλία και στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας. Κατά τη διάρκεια της, οι αθλούμενοι χρησιμοποιούν το μπουκάλι της μπίρας -με κουτάκι δεν γίνεται σωστή δουλειά- προκειμένου να αυτοσυγκεντρωθούν και να διαλογιστούν. Και στο τσακίρ κέφι πίνουν και μερικές γουλιές.

 

Στην υγειά μας!

Share
Follow
 

Best of Network

Μια συγγνώμη στην Ουγκάντα

Το "Ουγκάντα γίναμε" που συνηθίζουμε να λέμε στην Ελλάδα, είναι άδικο για τη χώρα που όταν κατάλαβε πως δεν έχει τύχη (να βγάλει ένα cent κέρδος), απέκτησε κανονισμούς που τηρούνται για όλους -ανεξάρτητα από τον όγκο του κόσμου και των τίτλων.

Το γκολ του Κιάσσου θα ζήλευε και ο... Μέσι!

Τι κι αν είναι 42 ετών; Ο Κώστας Κιάσσος συνεχίζει το ποδόσφαιρο και μάλιστα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με τον Μυλοπόταμο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου (VIDEO).

 

Δεν είναι παιχνίδι, είναι η πρώτη ελευθερία

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Κάθεται στο παγκάκι με την μπάλα του περιμένοντας συμπαίκτες, αλλά ποιος παίζει μπάλα όταν έχει ποδήλατο;

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.