Μόνο σέβας για την πιο σπουδαία γηπεδική πατέντα 'βρωμιάς'

Ποτέ πια η παρακολούθηση ενός αγώνα δεν θα είναι η ίδια.
SHARES

'Έχει πατενταριστεί αυτό το αριστούργημα;' ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, μόλις αντίκρισα το παρακάτω tweet του Freddos και πήγα μέχρι τη βιβλιοθήκη για να βρω το βιβλίο με τις ευρεσιτεχνίες του 2017.

Προφανώς, δεν έχω τέτοιο βιβλίο στο σπίτι μου. Οπότε, μόλις το συνειδητοποίησα, συνέχισα να χαζεύω το συγκεκριμένο tweet, προσπαθώντας ν' αντιληφθώ το μεγαλείο της σύλληψης του παλικαριού -γιατί περί παλικαριού πρόκειται- της φωτογραφίας. Με δύο απλές κινήσεις- γιατί όπως θα 'αναλύσουμε' παρακάτω- τόσες χρειάστηκε, πέτυχε ένα combo χτύπημα άνεσης και απόλαυσης στην καρδιά όλων των φιλάθλων που πηγαίνουμε τόσα χρόνια στα γήπεδα.

Τρύπησε με το καλαμάκι του αναψυκτικού το χαρτόνι που περιλαμβάνει τις κοτομπουκιές και τις τηγανητές πατάτες και στη συνέχεια έβαλε από κάτω του το ποτήρι, ώστε το φαγητό του να στηρίζεται εκεί. Με ένα, λοιπόν, χέρι απόλαυσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτά που οι υπόλοιποι δυσκολευόμαστε να πετύχουμε και με τα δυο μας χέρια.

Ας του σφίξει κάποιος εγκάρδια το αριστερό.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Προτιμάς να γελάμε παρά να είσαι όμορφη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τα μαλλάκια σου ήταν εκείνα που καμάρωνε η μαμά. Καστανόξανθα, σπαστά, τα πρωινά ατίθασα, όμορφα.

Print

10 graphic novels που απαγορεύτηκαν

Με αφορμή το αιχμηρό 'Che' που λογοκρίθηκε στην Αργεντινή και κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής, ξεφυλλίζουμε τα κόμικ που κάποιοι έριξαν στην πυρά.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.