Μόνο σέβας για την πιο σπουδαία γηπεδική πατέντα 'βρωμιάς'

Ποτέ πια η παρακολούθηση ενός αγώνα δεν θα είναι η ίδια.
SHARES

'Έχει πατενταριστεί αυτό το αριστούργημα;' ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, μόλις αντίκρισα το παρακάτω tweet του Freddos και πήγα μέχρι τη βιβλιοθήκη για να βρω το βιβλίο με τις ευρεσιτεχνίες του 2017.

Προφανώς, δεν έχω τέτοιο βιβλίο στο σπίτι μου. Οπότε, μόλις το συνειδητοποίησα, συνέχισα να χαζεύω το συγκεκριμένο tweet, προσπαθώντας ν' αντιληφθώ το μεγαλείο της σύλληψης του παλικαριού -γιατί περί παλικαριού πρόκειται- της φωτογραφίας. Με δύο απλές κινήσεις- γιατί όπως θα 'αναλύσουμε' παρακάτω- τόσες χρειάστηκε, πέτυχε ένα combo χτύπημα άνεσης και απόλαυσης στην καρδιά όλων των φιλάθλων που πηγαίνουμε τόσα χρόνια στα γήπεδα.

Τρύπησε με το καλαμάκι του αναψυκτικού το χαρτόνι που περιλαμβάνει τις κοτομπουκιές και τις τηγανητές πατάτες και στη συνέχεια έβαλε από κάτω του το ποτήρι, ώστε το φαγητό του να στηρίζεται εκεί. Με ένα, λοιπόν, χέρι απόλαυσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτά που οι υπόλοιποι δυσκολευόμαστε να πετύχουμε και με τα δυο μας χέρια.

Ας του σφίξει κάποιος εγκάρδια το αριστερό.

Share
Follow
 

Best of Network

Αποθέωση σε Βράνιες στην οροφή του αμαξιού

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, δέχθηκε την αποθέωση από τους "κιτρινόμαυρους" οπαδούς κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, ενώ ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου. (video)

Μήνυση του Μάριν στον διαιτητή!

Ο Μάρκο Μάριν θα καταθέσει μήνυση στον διαιτητή Κατσικογιάννη γιατί τον έσπρωξε στη φάση όπου ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κοντέ.

 

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.