Ο Έλβις ζει κι έγινε ρεπόρτερ στην ΕΡΤ

Γιατί το ρεπορτάζ της Βουλής έχει άλλη χάρη αν το πεις τραγουδώντας.
SHARES

Άλλο ένα τυπικό ρεπορτάζ από τη Βουλή τελειώνει. Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης, τι απάντησε ο Υπουργός Ενέργειας. Ρουτίνα. Άλλη μια μέρα στη δουλειά. Όχι όμως για τον κοινοβουλευτικό συντάκτη της ΕΡΤ, Λάμπρο Παναγιώτου, ο οποίος όπως φαίνεται, είναι τυπάρα και δεν χάνει ποτέ το κέφι του.

Γι' αυτό, μόλις τελείωσε την ανταπόκρισή του από το χώρο του κοινοβουλίου για λογαριασμό του δελτίου της ΕΡΤ, θεωρώντας πως δεν βρίσκεται πια στο πλάνο, άρχισε να παριστάνει ότι τραγουδάει και χορεύει, με σκέρτσο και ύφος που θα ζήλευε ακόμα κι ο Έλβις.

Πραγματικά, εύγε, ζηλεύουμε το κέφι και την όρεξή του και θα θέλαμε να τον έχουμε συνάδελφο. Σκέψου τον να σε καλημερίζει το πρωί χορεύοντας, να σου φέρνει καφέ τραγουδώντας και να σου δίνει ρεπορτάζ με πιρουέτες. Μαγεία. Μέχρι τότε, μήπως να του δώσετε ρόλο παρουσιαστή σε κάποιο show;

Share
 

Best of Network

Δεν γίναμε σοφότεροι...

Από το τέλος της περασμένης σεζόν ο Ολυμπιακός δεν είχε αμυντικούς & χαφ με προσωπικότητα. Απλώς με την Γκενκ επιβεβαιώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης στις θέσεις αυτές.

Θλάση ο Τσιγκρίνσκι

Στο φιλικό με τον Ατρόμητο, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και μοιάζει δύσκολο να προλάβει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ.

 
PROMO
Social Man