Οι αγγλικές εκλογές μας χάρισαν το χειρότερο high five στην ιστορία

Αλλά και μια περήφανη υπόκλιση στον Lord Buckethead.
SHARES

Έγιναν πραγματάκια στις αγγλικές εκλογές. Όχι, δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι η πρωθυπουργός, Theresa May, είδε το ποσοστό της να ψαλιδίζεται και τις έδρες του Συντηρητικού κόμματος να μειώνονται δραματικά, αυτά βρίσκονται άλλωστε στο επίκεντρο της παγκόσμιας συζήτησης ήδη από χθες το βράδυ.

Έγιναν κι άλλα πράγματα στα οποία αξίζει να εστιάσουμε. Πρώτα απ' όλα, είδαμε το χειρότερο, το πιο άβολο high five που έχουμε ζήσει ποτέ στη ζωντανή τηλεόραση, με πρωταγωνιστή μάλιστα τον αρχηγό των Εργατικών, Jeremy Corbyn. Ξεκίνα να αισθάνεσαι άσχημα από τώρα, πάρε μια ανάσα και δες το:

Ας αφήσουμε τώρα ένα λεπτό να περάσει για να συνειδητοποιήσεις τι είδες.

 

 

Έτοιμος; ΟΚ, πάρε λίγο χρόνο ακόμα.

 

Συνεχίζουμε. Χθες είχαμε και τη δικαίωση ενός ιστορικού πολιτικού της Βρετανίας και μάλιστα ολόκληρου Λόρδου. Ο Λόρδος Buckethead, ο οποίος είχε βάλει ξανά υποψηφιότητα το 1987, κατάφερε να συγκεντρώσει 249 ψήφους, κάτι που προκάλεσε αυτή την υπέροχη αντίδραση της -γενικότερα σε σοκ χθες- May:

Και τις ακόμη πιο υπέροχες αντιδράσεις του Twitter:

Ο ίδιος ο Λόρδος Buckethead πάντως, ο οποίος δηλώνει διαγαλαξιακός λόρδος του διαστήματος που του αρέσει να κατακτά πλανήτες, πανηγύρισε τη στιγμή με νταμπ. Στηρίζουμε.

Share
Follow
 

Best of Network

Αποθέωση που δεν εξαγοράζεται ούτε με 35.000.000 ευρώ

Ο Αντρές Ινιέστα έδωσε την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι. Κατέκτησε τον 31ο τίτλο του, αλλά η αποθέωση που γνώρισε από οπαδούς και αντιπάλους δεν εξαγοράζεται ούτε με τρόπαια ούτε με χρήματα (VIDEOS).

 

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.