Οι αγγλικές εκλογές μας χάρισαν το χειρότερο high five στην ιστορία - Onefun - Onefun
 

Οι αγγλικές εκλογές μας χάρισαν το χειρότερο high five στην ιστορία

Αλλά και μια περήφανη υπόκλιση στον Lord Buckethead.
SHARES

Έγιναν πραγματάκια στις αγγλικές εκλογές. Όχι, δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι η πρωθυπουργός, Theresa May, είδε το ποσοστό της να ψαλιδίζεται και τις έδρες του Συντηρητικού κόμματος να μειώνονται δραματικά, αυτά βρίσκονται άλλωστε στο επίκεντρο της παγκόσμιας συζήτησης ήδη από χθες το βράδυ.

Έγιναν κι άλλα πράγματα στα οποία αξίζει να εστιάσουμε. Πρώτα απ' όλα, είδαμε το χειρότερο, το πιο άβολο high five που έχουμε ζήσει ποτέ στη ζωντανή τηλεόραση, με πρωταγωνιστή μάλιστα τον αρχηγό των Εργατικών, Jeremy Corbyn. Ξεκίνα να αισθάνεσαι άσχημα από τώρα, πάρε μια ανάσα και δες το:

Ας αφήσουμε τώρα ένα λεπτό να περάσει για να συνειδητοποιήσεις τι είδες.

 

 

Έτοιμος; ΟΚ, πάρε λίγο χρόνο ακόμα.

 

Συνεχίζουμε. Χθες είχαμε και τη δικαίωση ενός ιστορικού πολιτικού της Βρετανίας και μάλιστα ολόκληρου Λόρδου. Ο Λόρδος Buckethead, ο οποίος είχε βάλει ξανά υποψηφιότητα το 1987, κατάφερε να συγκεντρώσει 249 ψήφους, κάτι που προκάλεσε αυτή την υπέροχη αντίδραση της -γενικότερα σε σοκ χθες- May:

Και τις ακόμη πιο υπέροχες αντιδράσεις του Twitter:

Ο ίδιος ο Λόρδος Buckethead πάντως, ο οποίος δηλώνει διαγαλαξιακός λόρδος του διαστήματος που του αρέσει να κατακτά πλανήτες, πανηγύρισε τη στιγμή με νταμπ. Στηρίζουμε.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Δεν αντέχεται να ντρέπεσαι συνέχεια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τις ζήσαμε κι εμείς τις μέρες της δημοσιότητας. Καμιά βδομάδα, μην φανταστείς. Από παντού ομοβροντίες καλών λόγων για τον μπαμπά και κύματα λύπης για μας. “Να θυμίσουμε πως άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.