ORIGINALS

Σ’ αυτό το ξενοδοχείο κοιμάσαι αγκαλιά με τον δολοφόνο σου

Στο Λονδίνο ζωντανεύει ο απόλυτος τρόμος.

Όταν θες να πας διακοπές και να χαλαρώσεις σε ένα ξενοδοχείο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση, αλλά αν είναι να βάλουμε κάτι στην κορυφή, ας βάλουμε το να σε κυνηγάει ένας serial killer. Λογικό, έτσι.

Στο Hollow Hotel όμως στο Λονδίνο έχουν άλλη γνώμη, λίγο πιο αρρωστημένη (και διασκεδαστική) και πιστεύουν ότι αν κάτι αξίζει στις διακοπές σου είναι τα μοχίτο και ο τρελός με το μαχαίρι. Οπότε τι έκαναν; Έφτιαξαν ένα ξενοδοχείο, σε στυλ 19ου αιώνα, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο H.H. Holmes (ο πρώτος serial killer ever) για να σκοτώνει τα θύματά του, καθώς μόνο σε τέτοια δωμάτια την έβρισκε.

Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να το νοικιάσεις για ένα βράδυ, να ξαπλώσεις για να κοιμηθείς και απλά να περιμένεις τον τρόμο να σε κυριεύσει. Ένας τρελός (ευτυχώς για σένα ηθοποιός), θα αρχίσει να σε κυνηγάει και εσύ θα πρέπει να του ξεφύγεις, στροβιλιζόμενος μέσα κρύπτες και λαβύρινθους και αποφεύγοντας παγίδες που είναι φτιαγμένες για να σε ρίξουν στα ‘φονικά’ του χέρια.

Η θεατρική ομάδα που έχει στήσει το σκηνικό, το περιγράφει ως “μία τρομακτική ψυχολογική εμπειρία, διαδραστική και εντυπωσιακή που αντλεί την  έμπνευση της από τα ιστορικά γεγονότα που περιβάλλουν τον πρώτο και πιο τρομακτικό ψυχοπαθή δολοφόνο των ΗΠΑ, τον H.H. Holmes, τον άνθρωπο που σκότωσε και τα 27 του θύματα μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείων. Αν ακούσετε τους ψιθύρους στους διαδρόμους που θα σας κυκλώνουν, ίσως χάσετε τον εαυτό σας, καθώς κάθε στροφή που παίρνετε σας καλεί να εμβαθύνετε τόσο στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, έως ότου να είναι αδύνατον να επιστρέψετε”.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει σε λίγες μέρες τις πύλες του γενναίους αυτού του κόσμου και ήδη η ζήτηση είναι υπερβολικά μεγάλη. Θα πάμε, έτσι;