ORIGINALS

Σε αυτό το βίντεο η ‘ζωή πατίνι’ έχει τις πιο διασκεδαστικές διαστάσεις

Δοκιμάσαμε πρώτοι τα καινούρια πατίνια Razor και μας πήρε περίπου 1.47'' μέχρι να γίνουμε και πάλι παιδιά.

Ήταν γύρω στις 12 το μεσημέρι όταν η πληροφορία ότι εντός κτιρίου βρίσκονται πατίνια έφτασε στα αυτιά μας. Για την ακρίβεια, διαπέρασε με το έτσι θέλω τα ακουστικά-δεύτερο δέρμα μας, τρύπωσε στους λοβούς και δίχως να κινήσει υποψίες, τραμπαλίστηκε μέχρι τον εγκέφαλο. Ο Κωνσταντίνος και εγώ, μιμούμενοι εξαιρετικά την κίνηση των ελατηρίων, πεταχτήκαμε από τις καρέκλες μας. Ο Φωκάς Ευαγγελινός να μας χορογραφούσε, τέτοιο συντονισμό δεν θα τον πετυχαίναμε. Δευτερόλεπτα αργότερα, η φωνή της Αφροδίτης Σακκά από το Ladylike ακούστηκε να λέει κάτι σε: ‘Αχ, αφήστε με να πάω και εγώ μαζί τους‘.

Αλήθεια, το πού θα πηγαίναμε δεν το γνωρίζαμε. Ξέραμε μόνο ότι τα Public είχαν εξασφαλίσει για εμάς να δοκιμάσουμε πρώτοι τα καινούρια πατίνια Razor που κοσμούν πλέον έναν από τους (πολλούς) διαδρόμους των καταστημάτων τους. Εντάξει, μας αρκούσε. Ήταν κάτι ανάμεσα στη λογική του ‘θα χάσω μάθημα’ και το ‘θα θυμηθώ τον καιρό που η μόνη τούμπα που με ένοιαζε ήταν αυτή των rollers’.

Για πότε βρεθήκαμε στο δρόμο έξω από την εταιρεία με ένα πατίνι ο καθένας στο χέρι (διαφορετικό, δεν έχουμε και τα ίδια γούστα), για πότε ξεκινήσαμε να στριγγλίζουμε από γέλια σαν τα πεντάχρονα, για πότε οι γείτονες βρήκαν στα μπαλκόνια ψάχνοντας το σχολείο που λογικά άνοιξε και δεν το πήραν χαμπάρι, δεν περιγράφεται.

Όλο αυτό το κόνσεπτ της επιστροφής στην παιδική και εφηβική μας αθωότητα μας έκανε να νιώθουμε αμφότερους ότι εκείνη την Τρίτη, ανακαλύπταμε τη χαμένη Ατλαντίδα. Πηγαίναμε και ερχόμαστε πάνω στις δύο ή τις τέσσερις ρόδες του ο καθένας και νιώθαμε σαν να έχουμε σταματήσει για μερικά λεπτά το χρόνο, τις ευθύνες, την ενήλικη ζωή, τα πάντα.

Το πόσο υπέροχο συναίσθημα είναι το να μην σε νοιάζει τίποτα πέρα από την ισορροπία σου είναι μία από τις πρώτες συνειδητοποιήσεις που κάναμε εκείνη την ημέρα. Η αμέσως επόμενη ήταν ότι δεν χρειάζεται να είσαι μικρός ηλικιακά για να διασκεδάσεις σαν μικρός. Αυτή η τελευταία, μας έδωσε λίγο περισσότερο bust.

Πριν αφήσουμε το βίντεο και τους πρωταγωνιστές του να μιλήσουν από μόνοι τους, ας δούμε μαζί τρεις αστερίσκους, επεξηγηματικούς. Λοιπόν:

*Προφανώς και είμαστε τόσο καλοί ώστε αυτόν που έκανε πραγματικά καλά πατίνι (στον Θέμη αναφέρομαι που θα τον δεις στο βίντεο να το ζει πραγματικά πάνω στις δύο ρόδες) να μην τον αφήσουμε να μας μιλήσει για την εμπειρία του.

*Οι σβούρες του Crazy Cart μου ήταν τόσο υπέροχα λυτρωτικές ώστε να με πιάσει η κάμερα να τις προβάρω και σε δεύτερη version. Ήταν τέλειες, δεν φταίω.

*Αν σου μπήκε η ιδέα να δοκιμάσεις να ξεφύγεις από το κόνσεπτ του ενήλικα έστω και για μία ώρα του μήνα, η αγορά τα αξίζει τα λεφτά της.

Να πέσει το βίντεο παρακαλώ.

 

Τα πατίνια που χρησιμοποιήθηκαν στο βίντεο με σειρά εμφάνισης:

Scooter Razor Rtec | Scooter Razor Spark 125mm Wheel | Scooter Razor Ripstik Air Pro Caster Board | Ηλεκτρικό Scooter Razor Crazy Cart