ORIGINALS

Βάρβαρη θεωρεί τη νηστεία της Μ.Βδομάδας φανατικός βίγκαν

Καυτές, έγκυρες, αποκλειστικές ειδήσεις από το μέλλον.

Το 2047 μ.Χ η Ελλάδα υπάρχει ακόμα (για κάποιο λόγο) και αυτό είναι ένα απόσπασμα από τις κυριότερες ειδήσεις, όπως τις καταγράφει το Έθνος της Κυριακής 1ης Απριλίου.

1.

Έτοιμος για τη νηστεία της Μεγάλης Βδομάδας δηλώνει συμπαθέστατος βίγκαν, που έχει να φάει κρέας περισσότερα από 14 χρόνια, αν και τη θεωρεί βάρβαρη, πάααααρα πολυ΄δύσκολη . Ο Θανάσης Γ., ο οποίος έχει εγκαταλείψει το συνηθισμένο φαγητό από όταν ένα ατύχημα του στέρησε την αίσθηση της γεύσης και του καλού γούστου, δήλωσε χαρακτηριστικά: “μια βδομάδα είναι, θα περάσει. Δύσκολα, αλλά θα περάσει”. ΣΟΚ;;; Δεν σας δίνει αυτό κουράγιο; Δεν σας κάνει αυτό να σφίξετε τα δόντια σας; Αυτός πώς τα σφίγγει τόσα χρόνια για να μην περάσει από μέσα τους νόστιμο φαγητό που μπορεί να καταλήξει στο στομάχι; Έλα το ‘χουμε, ας μην τους αφήσουμε να υποφέρουν μόνοι τους.

2.

Νέο ρεκόρ για την Εθνική ποδοσφαίρου, η οποία κατάφερε να μπει στις 200 καλύτερες ομάδες τις Fifa μετά το μεγάλο x στην έδρα του Γιβραλτάρ, αποτέλεσμα που την εκτόξευσε στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Οι σκληροτράχηλοι διεθνείς μας, που φέτος αποφάσισαν να δείξουν τα δόντια τους από νωρίς, ξεκίνησαν την καλή πορεία τους με μόλις μία εφτάρα από το Σαν Μαρίνο και ένα 9-0 από τη Μάλτα. Οι επιτυχίες αυτές της Εθνικής την ξαναέφεραν εκεί που ανήκει, στις 200 καλύτερες ομάδες από τις 211 παγκοσμίως, με το χθεσινό 0-0 να επιβεβαιώνει την αναγέννηση της. Λιχτενστάιν, Κουβέιτ και Μποτσουάνα δεν σας χάλασε, έτσι, μια ζωή πλάτη θα βλέπετε. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

3.

Σπείρα αδίστακτων φιλότεχνων που έκρυβε σε κουλτουρο-γιάφκα παράνομους πίνακες ξεσκέπασε η νεοσυσταθείσα Αστυνομία Γυμνού στην περιοχή της Εκάλης. Οι παρανοϊκοί συλλέκτες, οι άρρωστοι με τους άσεμνους πίνακες σαν αυτούς του κακούργου του Μοντιλιάνι, έκρυβαν στα σκοτεινά τους υπόγεια δεκάδες πίνακες πολύ χαμηλού επιπέδου, όπως Μιρό, Ντεγκά, Πικάσο, όλη την πλέμπα δηλαδή που έχει αποκηρυχθεί από το προηγμένο μας κράτος, εδώ και 30 χρόνια. Υπενθυμίζουμε, ότι μετά την ιστορική ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου το 2018 μπροστά από τον πίνακα του Μοντιλιάνι με μια γυμνή γυναίκα, σκανδαλίστηκαν δυο τρεις που δεν πήραν χαμπάρι ακριβώς τι αριστούργημα ήταν αυτό, με αποτέλεσμα να παρακαλέσουν να γυρίσει η χώρα μας 100 χρόνια πίσω. Και το κατάφεραν.

 

(Απόσπασμα από το κείμενο που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη στήλη ‘Σαν Σήμερα’ του Έθνους της Κυριακής 1 Απριλίου.)