PUBLI

10 αλήθειες για το ηλεκτρονικό κάπνισμα από την ομάδα με την κωδική ονομασία ‘Melitzanistas’

Μια πρωτότυπη εκστρατεία της Nobacco έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τελειώνοντας το κυνήγι μαγισσών εναντίον του ατμίσματος.

Έντρομοι πολίτες αδειάζουν τα ψυγεία τους από τις μελιτζάνες που κρατούν εκεί. Τα social media ζουν έναν πανικό, ενώ γιαγιάδες στους δρόμους φωνάζουν “Μας δηλητηριάζετε τόσα χρόνια!”.

Όχι, δεν πρόκειται για το σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το ευφάνταστο βίντεο της Nobacco που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και αποκρούει με χιούμορ τον αφορισμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου από μέρος των media.

Πράγματι, το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχει νικοτίνη, αλλά το ίδιο συμβαίνει ακόμα στα πιο αθώα λαχανικά όπως η μελιτζάνα και η ντομάτα. Σαφώς, τα επίπεδα νικοτίνης στο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πολλαπλάσια αυτών της μελιτζάνας, αλλά είναι 10 έως 1000 φορές λιγότερο τοξικό σε σχέση με το συμβατικό τσιγάρο.

Για να μη σας τα λέμε μόνο εμείς, μπορείτε να διαβάσετε ανά πάσα στιγμή τις ’10 αλήθειες για το ηλεκτρονικό κάπνισμα’ από το site της ομάδας με την κωδική(;) ονομασία ‘Melitzanistas’.

Το ηλεκτρονικό κάπνισμα παραμένει το ασφαλέστερο υποκατάστατο του συμβατικού τσιγάρου στο οποίο χρεώνονται εκατομμύρια θάνατοι κάθε χρόνο. Το άτμισμα είναι εδώ για να σώσει ζωές.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η μελιτζάνα αποτελεί βασικό και αγαπημένο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής!