PUBLI

Από τη θάλασσα στο τραπέζι σου

Στην Ψαραγορά Αμφιθέας βρίσκεται όλος ο κόσμος της θάλασσας. Κι από εκεί στο πιάτο σου με μια βόλτα ή ένα τηλεφώνημα.

Έως τώρα όλοι γνωρίζαμε ότι το ψάρι είναι νόστιμο, απολαυστικό, θρεπτικό, υγιεινό και… μπελάς! Τώρα πια, το ψάρι είναι νόστιμο, απολαυστικό, θρεπτικό, υγιεινό και… καθόλου μπελάς.

Σε ένα μοντέρνο, ευρύχωρο και πεντακάθαρο ιχθυοπωλείο, με άνεση στο parking, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το ψάρι της αρεσκείας του από μια βιτρίνα με μεγάλη ποικιλία κάθε είδους αλιείας από τις ελληνικές θάλασσες.

Με τη διαφορά ότι μπορεί πλέον να αποφύγει κάθε δυσκολία στο καθάρισμα, στο μαγείρεμα και στις οσμές στην κουζίνα. Όλα όσα… παραδοσιακά απαιτεί, δηλαδή, η προετοιμασία και η παρασκευή ενός λαχταριστού θαλασσινού γεύματος.

Τώρα η απόλαυση έρχεται απευθείας στο τραπέζι και στο πιάτο! Με τιμές ιχθυοπωλείου και όχι ψαροταβέρνας. Με παραγγελία στο κατάστημα, είτε τηλεφωνική είτε μετά από… επιτόπια έρευνα, το ψάρι έρχεται έτοιμο, έχοντας ψηθεί στα κάρβουνα ή τηγανιστεί, όπου και ό,τι ώρα της επιλέξει ο πελάτης!

Ένα πραγματικό ψαράδικο στο σπίτι μας, στο τραπέζι μας, στο πιάτο μας! Όταν το θέλουμε και όπως το θέλουμε. Με ψαρολιχουδιές σπεσιαλιτέ, όπως η κακαβιά, η γαριδομακαρονάδα, το κριθαρότο με όστρακα, οι σουπιές σπανάκι, ο μπακαλιάρος σκορδαλιά. Και κάθε σαλάτα που φαντάζεται ο καθένας ως ιδανική για να συνοδεύσει το γεύμα του.

 

Στην Ψαραγορά Αμφιθέας  το μυστικό είναι η αγάπη για το ψάρι και για τον πελάτη! Φρέσκα προϊόντα της θάλασσας, καθαρισμένα, ψημένα ή τηγανητά, άμεσα στον προορισμό τους για την απόλαυση όλης της οικογένειας! Δίχως ταλαιπωρία στο μαγείρεμα και ενοχλητικές μυρωδιές για μέρες στην κουζίνα.

Ψαραγορά Αμφιθέας

Λ. Ελευθερίας 31, 210-9838668