PUBLI

Αποκλειστική προβολή «Star Wars: Η Δύναμη ξυπνάει» από τα κανάλια Novacinema

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποκλειστική προβολή στην Ελλάδα, της νέας ταινίας «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποκλειστική προβολή στην Ελλάδα, της νέας ταινίας «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει». Η αποκλειστική προβολή διεξήχθη χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε 3D αίθουσα του κινηματογράφου Αθήναιον. Εκατοντάδες φίλοι των Star Wars, φανατικοί θαυμαστές φορώντας στολές των ηρώων των επικών ταινιών, επίσημοι προσκεκλημένοι και δημοσιογράφοι, έσπευσαν να παρακολουθήσουν πρώτοι την 7η ταινία του έπους της Lucas Films. 

Στο πνεύμα των διθυραμβικών κριτικών που έχει αποσπάσει η ταινία διεθνώς, και οι δηλώσεις των επίσημων προσκεκλημένων στην κάμερα της Nova. Οι Κατερίνα Ζαρίφη, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μέμος Μπεγνής, Πέτρος Πολυχρονίδης, Μάκης Πουνέντης, Κώστας Σπυρόπουλος, Χρήστος Φερεντίνος, τόνισαν τον ενθουσιασμό τους για την πολυαναμενόμενη ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου.

 

Μετά το τέλος της προβολής, οι προσκεκλημένοι ενθουσιασμένοι φωτογραφήθηκαν στο ειδικό Photo booth των καναλιών Novacinema μαζί με το θρυλικό ανδροειδές, R2-D2, και έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο αυθεντικές φιγούρες των ηρώων της νέας ταινίας, αλλά και την επίσημη αφίσα «Star Wars: Η Δύναμη ξυπνάει».

 

Πριν την προβολή της ταινίας, οι τυχεροί συνδρομητές που εξασφάλισαν μέσα από τα Nova Προνόμια την πολυπόθητη πρόσκληση στην αποκλειστική προβολή, αλλά και πολλοί ακόμα fans, βρέθηκαν στο Star Wars θεματικό πάρτυ που οργανώθηκε στα TGI Fridays των Αμπελοκήπων.

 

Τέλος, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και κάθε βράδυ, στις 22:00, έως την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία μοναδική αντίστροφη μέτρηση με όλες τις συγκλονιστικές ταινίες Star Wars. Επιπλέον, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τις 05:00 και όλη μέρα θα προβληθεί ένας μοναδικός μαραθώνιος Star Wars Day, με όλες τις ταινίες, αλλά και δύο συναρπαστικά ντοκιμαντέρ για το πώς γυρίστηκαν.

 

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ από την αποκλειστική προβολή.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!