PUBLI

Αθλητικός Όμιλος “ΙΛΙΣΣΟΣ” Καλλιθέας

Ο νέος αθλητικός σύλλογος της Καλλιθέας είναι πια γεγονός και είναι για όλη την οικογένεια!!!

Ο Αθλητικός Όμιλος “ΙΛΙΣΣΟΣ” Καλλιθέας (Α.Ο.Ι.Κ), ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα τον Απρίλιο του 2014, καλλιεργώντας τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης παιδικά και ενηλίκων (πινγκ-πονγκ), ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, αεροβικής γυμναστικής (body pump, Trx, cross training, Pilates, aerobic κ.α.) και γυμναστικής για εγκύους αλλά και παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5 ετών) και είναι εγγεγραμμένο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.)

Ο σύλλογός μας είναι στο κέντρο σχεδόν της Καλλιθέας, επί της οδού Δημητρακοπούλου αρ. 81, και είναι εύκολα προσβάσιμος σε όλους τους κατοίκους της Καλλιθέας, αλλά και των γειτονικών δήμων, καθώς βρίσκεται σε κόμβο συγκοινωνιών. Ο χώρος μας διακρίνεται σε τρία επίπεδα και έχει διαμορφωθεί με τα πιο σύγχρονα και υψηλών προδιαγραφών υλικά και διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ιλισσός Καλλιθέας είναι το μοναδικό σωματείο που προσφέρει γυμναστική

Πληροφορίες-Εγγραφές:

Καθημερινά 18.30-20.30 στα γραφεία του συλλόγου μας (Δημητρακοπούλου 81-81α Καλλιθέα)

Υπεύθυνοs προγραμμάτων:

Πινγκ-Πονγκ & Ομαδικά Προγράμματα: Σταμούλης Νίκος, Κιν. 697-2870876

Ενόργανη & Ρυθμική: Κυριαζή Γεωργία, Κιν. 697-4355579

Ελάτε να μας επισκεφτείτε για ένα δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις που δημιουργήσαμε για όλους εσάς.

Σας περιμένουμε!!!