PUBLI

Candlemass 30 Years Anniversary Live

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο Piraeus 117 Academy.

Candlemass. Doom Metal. Έννοιες συνώνυμες στην καρδιά και το μυαλό των metalheads εδώ και τριάντα χρόνια!Οι Σουηδοί προπάτορες του είδους θα γιορτάσουν την τριακονταετία τους επί σκηνής, κάνοντας μια στάση στηνχώρα μας και το Πειραιώς Academy 117, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016!

Κάπου στη Στοκχόλμη το 1984 ο Leif Edling (μπάσο) θα ιδρύσει το συγκρότημα που έμελλε να χαρακτηριστεί το 2013 από το περιοδικό Sweden Rock ως το καλύτερο hard rock/heavy metal σουηδικό συγκρότημα όλων των εποχών. Η συνάντηση του με τον Johan Längqvist έμελλε να σηματοδοτήσει το 1986 την κυκλοφορία του θεμέλιου λίθου του Doom Metal Epicus Doomicus Metallicus.

Ένα αριστούργημα που μένει αναλλοίωτο στον χρόνο και κανείς δεν πίστευε ότι το δεύτερο επίσημο album του συγκροτήματος θα το κοίταζε στα μάτια.Nightfall το όνομα αυτού με τον metal καλόγερο Messiah Marcolin πίσω από το μικρόφωνο πια. Με την κλασσική σύνθεση τουςοι Candlemass κυκλοφόρησαν μια σειρά πολύ καλών δίσκων: “Ancient Dreams”, “Tales of Creation”, “Chapter VI”. Τιμώντας τον όρο των πατέρων Black Sabbath πατώντας στα αργά βασανιστικά riffs,τις τιτάνιες μπασογραμμές του Edling, μα και τις ανατριχιαστικές ερμηνείες του Messiah οι Candlemass απέκτησαν τον σεβασμό όλης της Metal κοινότητας.

Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές στο Line up καθώς τη θέση του τραγουδιστή πήραν οι Thomas Vikström, Robert Lowe & Mats Leven που συνεχίζει μέχρι σήμερα να βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο, μα οι Σουηδοί υπηρετούν ακόμη και σήμερα τίμια το metal, με το ατόφιο doom τους. Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου λοιπόν οι Candlemass επιστρέφουν στην χώρα μας στο Πειραιώς Academy 117 για γιορτάσουν μαζί με τους Έλληνες οπαδούς τους τα 30 χρόνια της δισκογραφίας τους! Doom on!

Oι πόρτες ανοίγουν: 19:00

Candlemass on Stage: 21:30

Το ταμείο του χώρου θα λειτουργήσει προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις: 19:00

Προπώληση:

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 16 €,

Στην δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18€,

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 20 €.

Ταμείο:22€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.