PUBLI

Cutty Sark Urban Adventures

Tο Retro Culture είναι εδώ!

Το Cutty Sark blended Scotch Whisky συνεχίζει μέσα από την καμπάνια «Urban Adventures», να μας προσκαλεί στην περιπέτεια και να μας αποκαλύπτει τις αθέατες πλευρές της πόλης, ταξιδεύοντας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Μετά από την ολοκλήρωση των Street και Indie και cultures, το Cutty Sark μας συστήνει τί παίζει στην πόλη, μέσα από τον κόσμο της Retro culture, με ένα ταξίδι στο χρόνο αλλά και στο vintage στιλ.

Πιστή στο περιπετειώδες πνεύμα του Cutty Sark, η πλατφόρμα www.urbanadventures.gr, ξεναγεί το κοινό σε τέσσερις ξεχωριστούς urban κόσμους. Το Cutty Sark συνεχίζει την περιπλάνηση και αναζητά όλα τα retro και vintage καλά κρυμμένα σημεία στην πόλη όπου πάντα #cuttypaizei. Το urbanadventures.gr φοράει swing shoes και αρχίζει να χορεύει σε lindy hop ρυθμούς, βρίσκοντας τα καλύτερα second hand και vintage καταστήματα αλλά και όλα όσα ξεχωρίζουν στην Retro Culture πλευρά της πόλης.

Τα δωρεάν Urban Adventures Tours που διοργανώνει η ομάδα του Cutty Sark συνεχίζονται στην Αθήνα και για πρώτη φορά ταξιδεύουν και στη Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσουν στο κοινό όλες τις ξεχωριστές και καλά κρυμμένες Retro γωνιές της πόλης. Οι Retro περιπέτειες κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο, με Aster Tour Parties σε swing ρυθμούς και με inspired Cutty Sark cocktails & mixed drinks με Schweppes & Amita! Επόμενα tours στις 12 ∆εκεμβρίου στη Ρωμαϊκή Αγορά στη Θεσσαλονίκη και στις 13 ∆εκεμβρίου στα Εξάρχεια στην Αθήνα! Για να δείτε όλες τις ημερομηνίες και τα σημεία εξερεύνησης των Urban Adventures Tours μπείτε στην πλατφόρμα urbanadventures.gr στα live tours.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την απόλυτη περιπέτεια στη Retro πλευρά της πόλης!

#cuttypaizei…