PUBLI

Διαγωνισμός “Out There” από την Carrera

Με δώρα συναρπαστικές εμπειρίες.

H CARRERA διοργανώνει τον πιο “OUT THERE” διαγωνισμό δίνοντας την ευκαιρία σε όσους συμμετάσχουν να ζήσουν μια μοναδική συναρπαστική εμπειρία. Συγκεκριμένα, από τις 29 Μαΐου έως τις 10 Ιουλίου, με την αγορά ενός ζευγαριού γυαλιών CARRERA, οι καταναλωτές μπαίνουν σε κλήρωση που θα αναδείξει 20 συνολικά νικητές.

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Περού, όπου θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει το Machu Picchu, ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία του κόσμου και μια από τις σημαντικότερες ακροπόλεις των Ίνκας. Ο δεύτερος τυχερός της κλήρωσης θα ταξιδέψει στο Dubai για μια ξεχωριστή εμπειρία Jeep Safari για δύο άτομα στους αμμόλοφους της ερήμου, ενώ ο τρίτος τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στη μαγευτική Καππαδοκία για μια περιήγηση με αερόστατο πάνω από το σεληνιακό τοπίο των κοιλάδων.

Επιπλέον, 7 νικητές θα κερδίσουν ένα τριήμερο στο Καρπενήσι για δύο άτομα για ιππασία και ποδηλατικές διαδρομές και 10 ακόμα τυχεροί ένα δείπνο για δύο στο Dinner In The Sky, όπου θα απολαύσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία με την καλύτερη θέα της Αθήνας στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και θα αναδείξει τους 10 τυχερούς του Dinner In The Sky. Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ όλων των συμμετεχόντων τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και θα αναδείξει τους νικητές των ταξιδιωτικών δώρων. Η CARRERA υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες για τους “Out There” φίλους της, δίνοντας τους την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ταξίδια γεμάτα εμπειρίες και ιστορίες.

 

CARRERA

Η ιστορία της Carrera ξεκίνησε το 1956, όταν ο Wilhelm Anger, o Αυστριακός κατασκευαστής αθλητικών γυαλιών, ίδρυσε την μάρκα αντλώντας έμπνευση από τον αγώνα Carrera Panamericana. 

Αρχικά, η μάρκα παρήγαγε προστατευτικά γυαλιά μοτοσικλέτας και γυαλιά για σκι, αλλά σύντομα διεύρυνε την γκάμα προϊόντων της ώστε να περιλαμβάνει κράνη για σκι και κατόπιν μπήκε στην βιομηχανία της μόδας με συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως που δημιούργησαν δική τους σχολή. Η Carrera, που εξαγοράστηκε το 1996 από το Safilo Group, είναι μια επιτυχημένη, ηγετική διεθνής μάρκα και σύμβολο σχεδιασμού, καινοτομίας και ποιότητας.