DrinkIQ: Εσύ ξέρεις πόσες θερμίδες έχει το ποτό σου;

Η DIAGEO μας μαθαίνει τα πάντα για το αλκοόλ, στην ολοκαίνουρια ιστοσελίδα της.
SHARES

Η Diageo δεσμεύεται να προβάλλει με υπευθυνότητα τις μάρκες της και να προάγει τη μετρημένη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, ως μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρία παρουσιάζει την ανανεωμένη ιστοσελίδα και στην ελληνική γλώσσα με επικαιροποιημένο περιεχόμενο, σε μοντέρνο και εύχρηστο περιβάλλον.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα www.DRINKiQ.com παρέχει στους καταναλωτές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις σωστές μερίδες σερβιρίσματος, αλλά και τις θερμίδες που περιέχει το κάθε ποτό. Με μια σειρά από infographics, το site ενημερώνει για τους πιο συνηθισμένους μύθους γύρω από το αλκοόλ, ενώ βοηθά τους καταναλωτές να υπολογίσουν τα γραμμάρια αλκοόλ που περιέχει το κάθε ποτό και το χρόνο που χρειάζεται ο οργανισμός για την επεξεργασία του, μέσα από έναν χρήσιμο αλκοολομετρητή. Το site είναι «φιλικό» στις φορητές συσκευές (tablet, smartphone), ενώ διαθέτει πλούσιο υλικό για τα social media, προσφέροντας τις απαραίτητες πληροφορίες, οποιαδήποτε στιγμή.

Το ανανεωμένο DrinkIQ.com παρουσιάστηκε δημόσια από την Αναστασία Αγγελή, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Diageo Hellas, στο συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη III», ενώ ακολουθεί ένα δυναμικό πλάνο προβολής του στο καταναλωτικό κοινό και σε αρμόδιους φορείς, με στόχο να διαδοθεί όσο το δυνατόν ευρύτερα η γνώση γύρω από το αλκοόλ, τι σημαίνει πίνω υπεύθυνα, ποιά είναι τα όρια και ποιοί οι κίνδυνοι της αλόγιστης κατανάλωσης των οινοπνευματωδών ποτών.

Ο σκοπός της Diageo «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα σ’όλη τη γη» αντανακλά τη δέσμευση της  εταιρίας να προάγει τις μάρκες της με υπευθυνότητα. Έτσι, εργάζεται και στη χώρα μας με προσήλωση προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που έχουν οι κοινωνικοί εταίροι, το εμπόριο και οι καταναλωτές από την εταιρεία και τις μάρκες της.  

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα: Εικόνες σοκ από τον τόπο του δυστυχήματος

Στο πένθος η Θεσσαλία και η Πολεμική Αεροπορία από τον άδικο χαμό του Διονύση Τσεκούρα και του 34χρονου επισμηναγού Νίκου Γρηγορίου. Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της συντριβής. Στη Λάρισα μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Η Γιουβέντους έδωσε στη Ζούλτε Βάρεχεμ τον Λεάλι, Νότιγχαμ ο Μπουχαλάκης, Μάλαγα ο Σεκίνι, Ναντ ο Ταταρουσάνου, Έμπολι ο Σεκ, ΣΠΑΛ ο Γκράσι. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Toν "χρυσώνει" η Ζάμαλεκ, τον θέλει κι ο ΑΠΟΕΛ

O Γιώργος Δώνης βρίσκεται ουσιαστικά σε διακοπές αλλά η τύχη του δουλεύει! Από τη μια πλευρά η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ και από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ μονομαχούν για τον Έλληνα προπονητή. Ποια είναι η πρόταση των Αιγυπτίων και ποια η κατάστασή του με το φλερτ με την παλιά του την ομάδα.

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.