Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Turkish Airlines

Η εταιρεία βραβεύτηκε ως Best of the Top 10 Performance και Fastest Growing Airline Western Europe του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος για το 2015.
SHARES

Κατά τη διάρκεια του 16ου Airline Marketing Workshop που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, η Turkish Airlines βραβεύτηκε ως «Best of the Top 10 Performance» και «Fastest Growing Airline Western Europe» για το 2015. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών απένειμε τα ετήσια βραβεία στις αεροπορικές εταιρείες που παρουσίασαν την ταχύτερη ανάπτυξη και κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού επιβατών κατά τη διάρκεια του 2015.

Το 2015 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έτος ορόσημο για τη δραστηριότητα της Turkish Airlines στην Ελλάδα. Η εταιρεία σημείωσε σημαντική ετήσια αύξηση 25% στην επιβατική κίνηση στην Ελλάδα, ενώ μετέφερε συνολικά για το 2015, περισσότερους από 500.000 επιβάτες, περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην άκρως επιτυχημένη τουριστική χρονιά για τη χώρα. Επιπλέον, μέσα από το ευρύ δίκτυο των 235 διεθνών προορισμών σε 113 χώρες, η Turkish Airlines λειτούργησε ως γέφυρα για την ελληνική διασπορά σε όλο τον κόσμο, ένα σημαντικό και ενεργό κομμάτι της Ελλάδας, αλλά και για την επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα, διευκολύνοντας την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών.

Ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα σημείωσε, «Πιστεύουμε και επενδύουμε στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη της χώρας στον τουριστικό κλάδο. Νιώθουμε πως και με τις δικές μας δυνάμεις και προσπάθειες, συμμετείχαμε στην εξαιρετική τουριστική περίοδο για την Ελλάδα αλλά και στη διάθεση των Ελλήνων να ταξιδέψουν προς πολλούς προορισμούς, όπου η εταιρεία μας προσφέρει την καλύτερη λύση. Τα βραβεία αυτά πιστοποιούν ότι η Turkish Airlines βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη των στόχων της.»

Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Μεγάλα Κείμενα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: 9 χρόνια που δεν μας έμαθαν τίποτα

Όποιο κι αν ήταν το νόημα που έπρεπε να κατανοηθεί μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια, είναι ισχυρή η πιθανότητα να μην έχει κατανοηθεί.

Best of Network

Mayweather: "Πληρώνω για να κάνω σεξ!"

Ο Floyd Mayweather αναφέρθηκε στην σεξουαλική του ζωή σε συνδυασμό με τα οικονομικά του. Ο "Money" παραδέχτηκε πως πληρώνει για να πέσει στο κρεβάτι με μια γυναίκα.

 

Οι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν πια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ζωγράφιζα από μικρή. Είχα χέρι, λέγανε οι δασκάλες στους γονείς μου. Εκείνοι γελούσαν. Μάλλον, η μητέρα μου γελούσε. Ο πατέρας μου ούτε που το άκουγε.

Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.