Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Turkish Airlines

Η εταιρεία βραβεύτηκε ως Best of the Top 10 Performance και Fastest Growing Airline Western Europe του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος για το 2015.
SHARES

Κατά τη διάρκεια του 16ου Airline Marketing Workshop που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, η Turkish Airlines βραβεύτηκε ως «Best of the Top 10 Performance» και «Fastest Growing Airline Western Europe» για το 2015. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών απένειμε τα ετήσια βραβεία στις αεροπορικές εταιρείες που παρουσίασαν την ταχύτερη ανάπτυξη και κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού επιβατών κατά τη διάρκεια του 2015.

Το 2015 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έτος ορόσημο για τη δραστηριότητα της Turkish Airlines στην Ελλάδα. Η εταιρεία σημείωσε σημαντική ετήσια αύξηση 25% στην επιβατική κίνηση στην Ελλάδα, ενώ μετέφερε συνολικά για το 2015, περισσότερους από 500.000 επιβάτες, περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην άκρως επιτυχημένη τουριστική χρονιά για τη χώρα. Επιπλέον, μέσα από το ευρύ δίκτυο των 235 διεθνών προορισμών σε 113 χώρες, η Turkish Airlines λειτούργησε ως γέφυρα για την ελληνική διασπορά σε όλο τον κόσμο, ένα σημαντικό και ενεργό κομμάτι της Ελλάδας, αλλά και για την επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα, διευκολύνοντας την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών.

Ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα σημείωσε, «Πιστεύουμε και επενδύουμε στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη της χώρας στον τουριστικό κλάδο. Νιώθουμε πως και με τις δικές μας δυνάμεις και προσπάθειες, συμμετείχαμε στην εξαιρετική τουριστική περίοδο για την Ελλάδα αλλά και στη διάθεση των Ελλήνων να ταξιδέψουν προς πολλούς προορισμούς, όπου η εταιρεία μας προσφέρει την καλύτερη λύση. Τα βραβεία αυτά πιστοποιούν ότι η Turkish Airlines βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη των στόχων της.»

Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

Share
Follow
 

Best of Network

Οταν ο Κυριάκος δεν έγινε "τσάρος" και... Ρέτσος

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κρασνοντάρ να ενδιαφέρεται για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θύμισαν την εποχή που ο 26χρονος έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αρνούμενος εκατομμύρια ρούβλια του... Σπαλέτι.

 

Ε, όχι και τσόντα σε VHS!

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήταν εκεί στις 11. Η κοπέλα που του άνοιξε, γύρω στα είκοσι πέντε, γλυκιά και ιδιαίτερα ευγενική, τον πέρασε στο σαλονάκι αναμονής όπου εργάζονταν άλλα δύο κορίτσια παρόμοιας ηλικίας και κοψιάς.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.