PUBLI

Αποδέξου ότι ο οργανισμός σου χρειάζεται ενίσχυση

Σε μια περίοδο που όλοι από πολύ μακριά μοιάζουμε με άκοπους μαραθωνοδρόμους, η ενίσχυση του οργανισμού μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Ο τρόπος με τον οποίο αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ρυθμοί είναι τόσο ύπουλος που, παρότι πιάνουμε τον εαυτό μας όλο και πιο κουρασμένο και με μέτρια διάθεση, δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία σε ένα σπριντ που μοιάζει να γίνεται σε slow motion. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για κανονικότατο σπριντ και η κούραση είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω.

Νομίζω ότι η αντιπαραβολή με έναν επαγγελματία αθλητή πιάνει τόπο και μπορεί να φέρει το θέμα στις σωστές του διαστάσεις. Η διαφορά μεταξύ του αθλητή και εσένα που τρέχεις καθημερινά, φορώντας τα καλά σου, βρίσκεται στο πρόγραμμα και την ενίσχυση του οργανισμού.

Στο κάτω κάτω, ο αθλητής γνωρίζει από αρκετά νωρίς το βεβαρημένο πρόγραμμα της βδομάδας του. Αυτό είναι το απόλυτο ντεζαβαντάζ σου στον καθημερινό στίβο. Οι υποχρεώσεις και τα τρεξίματα που έρχονται ακριβώς από εκεί που δεν το περιμένεις είναι αυτά που επιβαρύνουν τον οργανισμό και αυτά για τα οποία θα πρέπει να κάνεις την έξτρα ‘προπόνηση’.

Το πιο βασικό σου όπλο ήταν και παραμένει η καλή διατροφή, αλλά δυστυχώς, όσο κι αν προσέχεις, τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνεις καθημερινά -και με δεδομένο ότι η διατροφή σου είναι σωστή και όχι πρόχειρη εξαιτίας των περίεργων ρυθμών σου- δεν επαρκούν.

Τι χρειάζεται; Να προσλάβεις έναν προσωπικό κόουτς. Όχι με σάρκα και οστά, αλλά συμβολικά, κατάλαβες. Έχεις ακουστά για τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL; Μάλλον θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά.

Είσαι εγκεφαλικός παίκτης;

Ξέρεις, αυτό το ‘καταπίνω χιλιόμετρα στην καθημερινότητά μου’ μπορεί ωραιότατα να συμβεί και από το γραφείο σου στην εταιρία. Κανείς δεν μπορεί πλέον να υποτιμήσει τους τόνους κούρασης που επιφέρει η εντατική πνευματική δουλειά και τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL έχουν τη λύση.

Αυτό που σου ταιριάζει: Το EVIOL Brain Function, που ενισχύει τη μνήμη και την πνευματική απόδοση. Τα βασικά θρεπτικά του συστατικά είναι τα Ginkgo Biloba, η φωσφατιδική σερίνη, τα αμινοξέα αργινίνη, γλουταμίνη και τυροσίνη και η Βιταμίνη Ε. Το EVIOL Brain Function συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση και στην τόνωση της νοητικής ικανότητας.

Είσαι από αυτούς που δεν προλαβαίνουν να φάνε με τόση δουλειά;

Η μη ισορροπημένη διατροφή είναι ενδεχομένως το πιο ψηλό εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές είναι σταθερά εκεί, αλλά αυτό που λείπει είναι η πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών που θα σου δώσουν τη δύναμη να ανταπεξέλθεις.

Αυτό που σου ταιριάζει: To EVIOL MultiVitamin. Ναι, ναι, καλά κατάλαβες, ένα πολυεργαλείο. Περιέχει Q10, όλες τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες και τη βιταμίνη Ε, ασβέστιο, φώσφορο και μαγνήσιο, αλλά και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, χαλκό, μαγγάνιο και ψευδάργυρο. Το EVIOL MultiVitamin είναι ιδανικό για άτομα που αισθάνονται ατονία και κόπωση και άτομα με έντονη σωματική και πνευματική δραστηριότητα.

Δουλεύεις κυρίως σε εξωτερικούς χώρους;

Αν εκτίθεσαι σε κρύο περιβάλλον αυξάνοντας αυτόματα τις πιθανότητες να κρυώσεις ή εκθέτοντας εαυτόν σε ακραία σωματική άσκηση,  το EVIOL Echinacea & Vitamin C αποτελεί την ιδανική πρόταση για σένα. Το συμπλήρωμα είναι ο ιδανικός συνδυασμός εχινάκειας και βιταμίνης C και σε προστατεύει από έναν πολύ βασικό και συχνό εχθρό, το κοινό κρυολόγημα.

Η άμυνα του οργανισμού σου ενισχύεται, όπως και η φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ως γνωστόν, η βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση και την αποτροπή της εμφάνισης του κοινού κρυολογήματος, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το νου σου λοιπόν, τώρα ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις.

Δουλεύεις με τους δείκτες του στρες να χτυπάνε κόκκινο;

Φαντάζομαι πως συμφωνούμε ότι το στρες είναι τις περισσότερες φορές πιο κουραστικό και ψυχοφθόρο κι από την ίδια τη σωματική ή πνευματική κόπωση. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις και αυτό το εμπόδιο, εφόσον βλέπεις ότι οι δείκτες του στρες σου διατηρούνται σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αυτό που σου ταιριάζει: To EVIOL B – Complex, που βοηθά τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις στρες, περιέχει τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για την απελευθέρωση της ενέργειας από την τροφή και βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς.