PUBLI

Έρχονται Χριστούγεννα; Έλα και εσύ στο Praktiker

Νέος Κατάλογος Χριστουγέννων Praktiker 2015: Όλα όσα χρειάζεσαι τα φετινά Χριστούγεννα είναι στα Praktiker.

Τα Praktiker υποδέχονται τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου και μέσα από το νέο χριστουγεννιάτικο κατάλογό τους προσφέρουν ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις για τις φετινές γιορτές.

Ο νέος κατάλογος Χριστουγέννων της Praktiker, με ισχύ έως τις 24 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να φέρετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, πρωτότυπα και χριστουγεννιάτικα tips και ιδέες, υπέροχες και πρωτότυπες προτάσεις για δώρα, αλλά και όχι μόνο!

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα είδη, δέντρα, στολίδια και λαμπάκια, δώστε στο σπίτι σου χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και ζεστασιά, στρώστε το πιο όμορφο γιορτινό τραπέζι και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις χριστουγεννιάτικες μαγειρικές & ζαχαροπλαστικές δημιουργίες σου.

 

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για να προσφέρουμε δώρα σε όσους αγαπάμε, τα Praktiker είναι εδώ για να βρεις χρήσιμα, οικονομικά και μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σου: gadget & μικροσυσκευές,  ηλεκτρονικά, είδη οικιακής χρήσης & διακόσμησης, συσκευές προσωπικής φροντίδας, ποδήλατα, λευκά είδη & διακοσμητικά, κιτ εργαλείων, υλικά κατασκευών για χριστουγεννιάτικες DIY δημιουργίες, είδη για τον ελεύθερο χρόνο και πολλά άλλα.

 

Επίσης, τα Praktiker, ο απόλυτος DIY προορισμός και αυτά τα Χριστούγεννα, προσφέρει όλα όσα είναι απαραίτητα για εναλλακτικές και πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα εντυπωσιάσουν, ενώ μέσα από δημιουργικές προτάσεις θα κάνει τους DIYers να ξεχωρίσουν σκορπώντας δημιουργικότητα μέσα από τρεις μοναδικές κατασκευές.

Μία ανάσα πριν τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου, ελάτε σε ένα κατάστημα Praktiker ή επισκεφθείτε 24h το Praktiker.gr και βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για εσάς και τους αγαπημένους σου.