PUBLI

EXHIBITIONISM: Η πρώτη διεθνής έκθεση των Rolling Stones στο Λονδίνο

Ο Tommy Hilfinger ως επίσημος χορηγός ένδυσης, ήταν εκεί, στην Saatchi Gallery. Μαζί με Mick Jagger, Keith Richards. Ronnie Wood και Charlie Whatts.

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp ανακοινώνει ότι ο Tommy Hilfiger παρευρέθηκε στα εγκαίνια της πρώτης διεθνούς έκθεσης των Rolling Stones EXHIBITIONISM στην Saatchi Gallery στο Λονδίνο στις 4 Απριλίου 2016. Ο Tommy ένωσε τις δυνάμεις του με το συγκρότημα των Rolling Stones, συμπεριλαμβανόμενων των Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood και Charlie Watts για να γιορτάσουν την βραδιά των εγκαινίων.

Ως ο επίσημος χορηγός ένδυσης της έκθεσης, ο Tommy Hilfiger έχει σχεδιάσει μία limited edition Hilfiger Denim συλλεκτική συλλογή t-shirts με στάμπες και custom jackets διακοσμημένων με εικόνες των Rolling Stones και το χαρακτηριστικό λογότυπο του συγκροτήματος με την γλώσσα, το πιο διεθνώς αναγνωρισμένο μουσικό λογότυπο στον κόσμο. Η συλλεκτική συλλογή θα λανσαριστεί στο κατάστημα ναυαρχίδα της Tommy Hilfiger στη Regent Street του Λονδίνου και σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger σε παγκόσμιο επίπεδο όσο η έκθεση ταξιδεύει σε νέες πόλεις.

 

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι η συνεργασία μου με τους Rolling Stones από την πρώτη κιόλας χορηγία της περιοδείας τους το 1999 και είναι τιμή μου να παρευρίσκομαι στο Λονδίνο μαζί τους για να υποστηρίξω την EXHIBITIONISM ως ο επίσημος χορηγός ένδυσης της έκθεσης» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Η μουσική ήταν πάντα μία από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης για μένα και η EXHIBITIONISM είναι μία απίστευτη αναδρομική έκθεση ενός από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα όλων των εποχών».

Οι Rolling Stones δήλωσαν «Κατά την επιμέλεια της EXHIBITIONISM ανοίξαμε τα αρχεία μας και κοιτάξαμε πίσω μέσα από τα καλύτερα δημιουργικά των άλμπουμ μας και τα αναμνηστικά μας. Αυτό μας θύμισε τι απίστευτο ταξίδι είχαμε».

Οι καλεσμένοι κλήθηκαν να περιηγηθούν στην έκθεση πριν παρευρεθούν μία red carpet cocktail δεξίωση. Η EXHIBITIONISM διερευνά την μουσική κληρονομιά που αφήνουν οι Rolling Stones από την εποχή που ήταν μία blues band στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του 1960 μέχρι να γίνουν ένα παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο. Περιλαμβάνει πάνω από 500 σπάνια και πρωτότυπα εκθέματα των Rolling Stones που κυμαίνονται από πράγματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας που βρίσκονται στον ειδικό χώρο ένδυσης τους μέχρι μουσικά όργανα, χαρακτηριστικά κοστούμια, αφίσες και δημιουργικά εξωφύλλων άλμπουμ, προσωπικά ημερολόγια, σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα και μοναδικά πλάνα video.

Ήταν όλοι εκεί: Ο Tommy και η Dee Hilfiger, οι Rolling Stones Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood και Charlie Watts, οι μουσικοί Jesse Wood, Bill Wyman, James Bay, Bob και Pixie Geldof, το μοντέλο Georgia May Jagger, ο ηθοποιός James Jagger και η παρουσιάστρια Fearne Cotton.