PUBLI

GUINNESS® ‘Explore the Extraordinary’

Για 2η χρονιά στην Ελλάδα.

Για 2η συνεχή χρονιά, μέσα από την παγκόσμια καμπάνια της GUINNESS® «Explore the Extraordinary», οι λάτρεις της αγαπημένης μαύρης μπύρας έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δράσεις και να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά γύρω από την παράδοση και την πλούσια κληρονομιά της.

H παγκόσμια πρωτοβουλία «Explore the Extraordinary» θα διαρκέσει ολόκληρο το Νοέμβριο στη χώρα μας και θα εορτασθεί σε επιλεγμένα bars, μπυραρίες, αλλά και σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Συμμετέχοντας στις ειδικά σχεδιασμένες ενέργειες για τον εορτασμό της καμπάνιας, οι fans της GUINNESS® θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν συλλεκτικά ποτήρια, αλλά και αγαπημένα αξεσουάρ που θα φέρουν την υπογραφής της δημοφιλούς μπύρας.

Παράλληλα, η ομάδα της GUINNESS®, υμνώντας την υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη τέχνη που συνοδεύει την μπύρα για περισσότερα από 250 χρόνια, θα βρεθεί σε επιλεγμένα μαγαζιά της Αθήνας με αποστολή να μυήσει το κοινό στην τελετουργία σερβιρίσματος ενός τέλειου pint!

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της GUINNESS®  στο Facebook και ανακαλύψτε τους πρωτότυπους διαγωνισμούς και τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η αγαπημένη μας μπύρα!

https://www.facebook.com/GuinnessGreece