PUBLI

Η Adidas γιορτάζει τα 90 χρόνια ΟΣΦΠ

Και δημιουργεί 200 συλλεκτικά ζευγάρια X15 σχεδιασμένα αποκλειστικά για τους φίλους του Θρύλου.

Τη φετινή χρονιά δύο θρύλοι συναντιούνται: ο Ολυμπιακός και η adidas ενώνουν τις δυνάμεις τους από την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και είναι έτοιμοι να γράψουν μαζί ιστορία στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Τιμώντας τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού, η adidas σχεδίασε μια επετειακή έκδοση του μοντέλου ποδοσφαιρικών παπουτσιών X15, η οποία διατίθεται σε μόλις 200 συλλεκτικά ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα.

Στην επετειακή αυτή έκδοση του «X15» , αποτυπώνονται τα ερυθρόλευκα χρώματα της ομάδας,  ενώ δε λείπουν το επετειακό χρυσό λογότυπο των «90 Χρόνων», καθώς και η αποκλειστική αρίθμηση στο εξωτερικό της γλώσσας σε κάθε ένα από τα 200 συλλεκτικά ζευγάρια.

Σχετικά με το X15

Το X15 είναι το απόλυτο όπλο για τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Το TECHFIT COLLAR αγκαλιάζει τον αστράγαλο προσφέροντας καλύτερη στήριξη και εφαρμογή. Όσον αφορά στην X-CLAW βάση του παπουτσιού, είναι φτιαγμένη για να χαρίζει καλύτερη πρόσφυση και ανάλαφρη αίσθηση. Αντίστοιχα, και το καινοτόμο σώμα X-CAGE του παπουτσιού έχει σχεδιαστεί για τους πλέον δυναμικούς και ευέλικτους παίκτες στον κόσμο. Η ελαφριά και διαιρεμένη σε επιμέρους τμήματα κατασκευή του προσφέρει απόλυτη στήριξη, ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο απότομων κινήσεων στο γήπεδο. Τέλος, η εξωτερική επιφάνεια X-SKIN είναι φτιαγμένη από τρία στρώματα που αποδίδουν άψογη άνεση, προστασία και υψηλές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες. Το X15 είναι ένα προϊόν που αλλάζει το παιχνίδι, φτιαγμένο για τους πραγματικούς gamechangers του ποδοσφαίρου.

Με το X15 αγωνίζονται μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι: Luis Suarez, Christian Bale, Diego Costa καθώς και οι παίκτες του Ολυμπιακού: Alfred Finnbogason, Brown Ideye, Hernani και Δημήτρης Σιόβας.

Η επετειακή έκδοση του X15 είναι διαθέσιμη στο Red Store (Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) και στα adidas stores στον Πειραιά, στο Ελληνικό και στο The Mall Athens.