PUBLI

Η adidas και το 2ο Open Run της χρονιάς σε προσκαλούν να τρέξεις µαζί µε τον running mate σου!

Στο 2ο adidas Open Run της χρονιάς τρέχεις µαζί µε τον αγαπηµένο σου, την κολλητή σου, την παρέα σου, µε το άλλο σου µισό, αυτόν που θα επιλέξεις για running mate σου!

Στο 2ο adidas Open Run της χρονιάς τρέχεις µαζί µε τον αγαπηµένο σου, την κολλητή σου, την παρέα σου, µε το άλλο σου µισό, αυτόν που θα επιλέξεις για running mate σου! Εσύ και οι φίλοι σου, η δική σου παρέα, που µοιράζεστε την ίδια αγάπη και ενθουσιασµό για τον αθλητισµό και το τρέξιµο,  γίνεστε κοµµάτι της µεγάλης running παρέας της adidas. Ζήσε τη µοναδική εµπειρία µε αυτούς που αγαπάς και µοιραστείτε τα µοναδικά adidas wristbands που θα σας δοθούν, για να σας θυµίζουν ότι τρέξατε µαζί.

Η εκκίνηση του 2ου adidas Open Run για το 2014, µε θέµα #BoostAthens with your running mate, θα δοθεί στην παραλία Φαλήρου (στάση Τραµ Μπάτης), την Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 19:00 (προσέλευση 17.30 ως 18:30). Οι runners θα τρέξουν την παραλιακή διαδροµή ενώ στο χώρο της εκκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιµάσουν τη νέα τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιµο.

Έλα κι εσύ στο Φάληρο και νιώσε τη δύναµη του «µαζί»!

Αγνόησε το χρονόµετρο και τον ανταγωνισµό και έλα µόνος σου ή µε παρέα για να απολαύσεις το τρέξιµο στην πιο ανοιξιάτικη διαδροµή. Τα adidas Open Run σε περιµένουν κάθε µήνα στα πιο ξεχωριστά urban spots: ΟΑΚΑ (28.05),

Πάρκο Τρίτση (18.06), Καβούρι (09.07), Γλυφάδα (28.09), Αθήνα (22.10).

Χρήσιµα tips

• Δωρεάν συµµετοχή, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σου κατάσταση

• Εγγραφή στο χώρο εκκίνησης και φύλαξη των προσωπικών σου αντικειµένων

• Εξειδικευµένοι προπονητές τρέχουν µαζί σου και µοιράζονται running tips

• Θα δοκιµάσεις τα νέα adidas running προϊόντα και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει running εξοπλισµό αξίας 500€.

• Upbeat µουσική, energy drinks και snacks.