PUBLI

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Fanta στον παλμό μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων

Στηρίζουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων.

Φέτος το καλοκαίρι, η  Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Fanta, βρίσκονται στο πλευρό των νέων αθλητών μπάσκετ, υποστηρίζοντας δύο σημαντικούς θεσμούς του αθλήματος σε Κρήτη και Βόλο.

Ειδικότερα, από τις 27 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Fanta στηρίζουν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων (κάτω των 19 ετών) στο Ηράκλειο Κρήτης ενώ από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων (κάτω των 18 ετών) που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο.

Πρόκειται για δύο αθλητικούς θεσμούς διεθνούς φήμης που διοργανώνονται από την FIBA, με την υποστήριξη της ΕΟΚ (Ελληνική  Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και αναμένεται να συγκεντρώσουν το διεθνές αθλητικό ενδιαφέρον στη χώρα μας.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, συνεπής με τη στρατηγική της κοινωνικής της υπευθυνότητας, βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζοντας δράσεις που συνεισφέρουν στην ανάπτυξή της. Φέτος δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές τις δυο πολύ σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στον Βόλο και την Κρήτη και θα δώσουν σε νέους ανθρώπους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στον πρωταθλητισμό.