PUBLI

Η MasterCard και τα Public επιβραβεύουν τις αγορές σου στη στιγμή

Πραγματοποίησε οποιαδήποτε αγορά με κάρτα MasterCard® στα καταστήματα και το e-shop των Public και διεκδίκησε άμεσα μία από τις 5.000 δωροεπιταγές Public αξίας €10.

Η MasterCard και τα Public συνεργάζονται για να κάνουν τις αγορές σου πιο διασκεδαστικές, επιβραβεύοντας τους κατόχους καρτών MasterCard που θα επιλέξουν τα 45 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα ή το public.gr για τις αγορές τους.

Με οποιαδήποτε αγορά σε όλα τα καταστήματα Public και στο Public.gr με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας MasterCard μπορείς να κερδίσεις δωροεπιταγές Public αξίας 10€. 5.000 νικητές κερδίζουν γρήγορα και απλά, τη στιγμή της αγοράς.

Συγκεκριμένα, από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 22 Μαρτίου 2016, οι συναλλαγές με κάρτες MasterCard® επιβραβεύονται στα Public. Smartphones, tablets, laptops, gaming, μουσική, ταινίες, βιβλία, προϊόντα ήχου και εικόνας, παιχνίδια, αξεσουάρ, wearables και gadgets είναι μόνο μερικά από τα συναρπαστικά προϊόντα που θα βρεις στα Public! Επίλεξε ανάμεσα σε 500.000 προϊόντα, χρησιμοποίησε κάρτα MasterCard για οποιαδήποτε αγορά σου, μικρής ή μεγάλης αξίας, και κέρδισε. Οι τυχεροί νικητές παραλαμβάνουν τη δωροεπιταγή με την απόδειξη των αγορών τους και την προσκομίζουν στο ταμείο στην επόμενη αγορά, ενώ οι νικητές των αγορών στο Public.gr μπορούν να εξαργυρώσουν την δωροεπιταγή τους σε επόμενες αγορές στο e-shop.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στην MasterCard, η αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή οφείλει να είναι ανεκτίμητης αξίας. Μέσα από τη συνεργασία μας με τα Public, τον νούμερο 1 retailer τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, θέλουμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες στην καθημερινότητα των κατόχων καρτών MasterCard και να τους προσφέρουμε προνόμια με τις συναλλαγές τους. Από την αγορά ενός βιβλίου, μέχρι την αγορά ενός smartphone, η  χρήση οποιασδήποτε κάρτας MasterCard στα Public θα χαρίσει εκπλήξεις».

 Ο Χρήστος Αναστασιάδης, Senior CRM Manager των Public δήλωσε επίσης: «Στα Public η  εμπειρία των επισκεπτών μας είναι πάντα στο επίκεντρο και στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε καθημερινά μοναδικές εμπειρίες. Τώρα, σε συνεργασία με την MasterCard, οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τις αγορές τους, καθώς και τη συνεχή επιβράβευση, μέσα από εύκολες, ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές σε όλο το δίκτυο καταστημάτων μας και στο Public.gr».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Mastercard.gr καθώς και τη σελίδα της MasterCard στο Facebook.