PUBLI

Οι τετράδες που θα θέλαμε να οδηγήσουν το smart forfour

Από τους Ντάλτον μέχρι μία επίλεκτη τετράδα των Bulls η ομάδα του ONEMAN τσεκάρει διπλώματα και διαλέγει εκείνες τις παρέες που θα ήθελε να δει να βολτάρουν με το πλέον διασκεδαστικό αυτοκίνητο της πόλης.

Με το καινούριο ως συνθήκη, είναι γνωστό πλέον ότι ως ομάδα τα πάμε πολύ καλά. Κάθε φορά που κάτι νέο πέφτει στην αντίληψή μας σαν μαχητικοί ρεπόρτερ (εντάξει, κόβουμε κάτι) ριχνόμαστε με τα μούτρα ώστε να το μάθουμε, δοκιμάσουμε, τεστάρουμε, τσεκάρουμε εξονυχιστικά.

Όταν το smart forfour λοιπόν, έκανε ντου στην αγορά και κυρίως στην καθημερινότητά μας, ανασκουμπωθήκαμε, βάλαμε το Χρήστο στο τιμόνι, ξεκινήσαμε προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και βρεθήκαμε να τρώμε μπριζολάκια στον Τέλη αν θυμάσαι. Το γεγονός ότι μπορέσαμε τέσσερις άνθρωποι χωρίς ο ένας να κάθεται πάνω στον άλλο να βρεθούμε μέσα στο αυτοκίνητο που δεν θα σε αφήσει ποτέ των ποτών να ρίξει τις κατάρες του Βραχμαπούτρα επειδή δεν βρίσκεις πάρκινγκ, ήταν μόνο ένας από τους λόγους που χαρήκαμε εκείνη τη βόλτα.

 

Όλα θα μπορούσαν να τελειώσουν εκεί αν μαζί με το smart forfour δεν υπήρχε εκείνη η ομολογουμένως απολαυστική διαφήμιση η οποία πέρα από γέλιο μας δημιούργησε και την απορία ποια γνωστή τετράδα θα μπορούσε να κάνει την οδήγηση ενός smart forfour ακόμη πιο απολαυστική. Και διαλέξαμε.

Ρίξε μια ματιά πριν κάνεις τη δική σου επιλογή.

 

Οι 4 Τζαμαϊκανοί από το “Cool Runnings” για τον Γιώργο Μυλωνά

 

Χάρη σε αυτούς τους τέσσερις μουρλούς τύπους μάθαμε ότι υπάρχουν χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες και ότι υπάρχει αγώνισμα που περιλαμβάνει έλκηθρο στον πάγο. Μαζί με εμάς το έμαθαν και εκείνοι, αφού μέχρι τότε δεν είχαν ιδέα. Τελικά όχι μόνο κατάφεραν να μάθουν να οδηγούν έλκηθρο, αλλά διακρίθηκαν κιόλας χάρη σε αυτό. Πιστεύω πως ήρθε πλέον ο καιρός να οδηγήσουν κάτι πολύ πιο άνετο όπως το smart forfour.

 

Οι υποψήφιοι για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, για τον Κωνσταντίνο Αμπατζή

 

Αρχικά, θα είναι τέλειο που ενώ αρνούνται να βρεθούν σε τηλεοπτικό στούντιο για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ, θα τους αναγκάσουμε να βρεθούν μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο. Βάζεις και μια κάμερα μέσα και καθάρισες, έχεις δωρεάν ριάλιτι. Στη θέση του οδηγού θα είναι ο Τζιτζικώστας, μιας και του αρέσει να φοράει φόρμες και θα είναι άνετος. Στη θέση του συνοδηγού ο Μεϊμαράκης, για να επαναφέρει στην τάξη όσους οδηγούς παρεκτρέπονται. Πίσω, ο Κυριάκος με τον Άδωνι μαζί με έναν υπολογιστή, για να κάνουν τα σχόλιά τους στο Twitter. Είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που μας προσφέρει πια ένα smart forfour, χωρώντας και τους τέσσερις στο ίδιο αυτοκίνητο. Που ξέρεις, μπορεί στο τέλος να έρθουν πιο κοντά και να καταφέρουν να οργανώσουν σωστά τις εκλογές.

Οι Fantastic Four για τον Πάνο Κοκκίνη

 

Έτσι και αλλιώς, μετά την παταγώδη αποτυχία της τελευταίας ταινίας, δεν πρόκειται να υπάρξει επόμενη. Οδηγός εννοείται το The Thing για να φανεί πόσο ευρύχωρο και ανθεκτικό είναι το  smart forfour. Με τον λαστιχένιο Mr Fantastic ως συνοδηγό προκειμένου να βγάζει έξω το χέρι, να πιάνεται από κανένα στύλο και να το βοηθάει να παίρνει ακόμη καλύτερα τις στροφές και την Sue Storm στο πίσω κάθισμα για να δημιουργεί κανένα force field, στη λογική ένα extra μέτρο ασφαλείας, σε περίπτωση μετωπικής. Όχι, ο Human Torch δεν θα είναι εντός τουτού. Μπορεί αν θέλει να πετάει από πάνω. Εκτός και να βγάλουν οι υπεύθυνοι κανένα μοντέλο με πυρίμαχα καθίσματα.

Οι Bulls του ’98 χωρίς τον Air για τον Ηλία Αναστασιάδη

 

Σκότι Πίπεν, Λουκ Λόνγκλεϊ, Τόνι Κούκοτς και Ρον Χάρπερ. Οι τέσσερίς τους χωρίς τον Θεό στην παρέα, αλλά με τον Θεό στην κουβέντα. Εγώ απλά θα έκρυβα ένα μαγνητοφωνάκι κάτω απ’ το κάθισμα του συνοδηγού για να εισπράξω τον απόλυτο θησαυρό της ζήσης, δηλαδή κουβέντες για τον Jordan από τους τέσσερις τύπους που τον έζησαν πιο κοντά, πρακτικά από οποιονδήποτε. Μια εναλλακτική θα ήταν να χωρέσω στο αυτοκίνητο τέσσερις από τους πέντε των Jazz που έχασαν τον τελευταίο τελικό με το The Shot, αλλά γιατί να γεμίσεις ένα smart forfour με σύνθεση που μπορεί να παράγει γκρίνια και ύβρεις για τον Air; Εκεί, με Πίπεν οδηγό, με Ρον Χάρπερ δίπλα του, με τον απέραντο Λουκ Λόνγκλεϊ να πασχίζει να χωρέσει πίσω και με τον Κούκοτς να βγάζει το κεφάλι απ’ το παράθυρο για να πάρει αέρα. Τώρα, αν πετύχαιναν πουθενά τον δύσμοιρο Bryon Russell, ε ας έκαναν ένα έτσι κι ας κατέβαζαν τον Χάρπερ για χάρη του. Τόσα δεινά τράβηξε κι αυτός…

Οι τέσσερις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την Έρρικα Ρούσσου

 

Έπρεπε κάποιος να το πει. Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Νίκος Κουρής, Πάνος Μουζουράκης και φυσικά, Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε μία βόλτα που θα ξεκινούσε από τα Αναφιώτικα και θα κατέληγε στο Μαρκόπουλο, με τον επιβάτη του πίσω δεξιά καθίσματος Χριστόφορο να ανοίγει νευρικά την πόρτα και να τρέχει να προλάβει μία πτήση που κανονικά θα είχε αναχωρήσει αλλά ως δια μαγείας έχει 20 λεπτά καθυστέρησης. Προλαβαίνει. Στο τιμόνι θα κάθεται ο σοβαρός με το πάντοτε ‘έφαγα κάτι χαλασμένο’ βλέμμα του, Νίκο Κουρής, και για συνοδηγό έχει τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα κοιτάζει τα αδέρφια του στα πίσω καθίσματα και θα ζητά από τον Νίκο να του επιβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται για δύο πλάσματα της φαντασίας του αλλά για τον Πάνο και τον Χριστόφορο. Στο τσακίρ κέφι και για να σταματήσει επιτέλους ο Χριστόφορος aka Φίλιππος να γκρινιάζει ότι όλα στη ζωή του πάνε σκατά (με τον παπακαλιατικό στόμφο που μόνο εκείνος ξέρει να δίνει σε αυτή τη λέξη) ο Πάνος θα ρίχνει μία νότα στην κιθάρα. Ναι, στο smart forfour χωράει και κιθάρα.

Η Α-Team για τον Στέφανο Τριαντάφυλλο

 

Θα έπρεπε να κάνουμε την θυσία να αφήσουμε στο πάρκινγκ το υπερ-γαμάτο βαν (το οποίο είναι μαύρο και όχι άσπρο όπως έλεγε το στοίχημα που έχασα – δεν ξεχνώ), για να πάρουμε το επίσης υπεργαμάτο smart forfour, αλλά ΟΚ. Και πάλι. Με Φέις, με Χάνιμπαλ Σμιθ, με Χάουλινγκ Μαντ και φυσικά τον έναν και μοναδικό Μπέι Έι Μπαράκους. Αλλά τον Mr.T από τη σειρά όχι τον άλλον από την ταινία. Γενικά θα πήγαινα οπουδήποτε με Mr.T. Λογικά η βόλτα θα ξεκινούσε ως μια αποστολή αυτοκτονίας για να σώσουμε κάποιον που έπρεπε να σωθεί, να πλακώσουμε κάποιον που έπρεπε να πλακωθεί και να σβήσουμε την ημέρα πίνοντας μπύρες.

Οι Ντάλτον για τον Χρήστο Χατζηιωάννου

 

Είναι νομίζω η πιο συμπαθής μου τετράδα από μικρό παιδί. Με τον τρόπο που κατάφερναν πριν τόσα χρόνια ο Μορίς και ο Γκοσινί να κάνουν συμπαθείς κάποιους παραβάτες του νόμου, κάτι που συνεχίζουν με επιτυχία σεναριογράφοι και δημιουργοί στις αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές. Σκέφτηκα τους Beatles, σκέφτηκα τους founding fathers των ΗΠΑ, σκέφτηκα ακόμα και την αμυντική τετράδα του Παναθηναϊκού μπας και πάρουν τον αέρα τους μέσα στο smart forfour και σοβαρευτούν λίγο. Αλλά οι Ντάλτον είναι ξεκάθαρα πιο συμπαθείς από όλους τους παραπάνω. Για τη ζοχάδα του Τζόε, για την προσήλωση των Τζακ και Ουίλιαμ στο στόχο, για την υπέροχη αφέλεια του Άβερελ Ντάλτον. Αυτοί οι τέσσερις χαρακτήρες κόμικ, βασισμένοι σε μια πραγματική τετράδα ληστών της Άγριας Δύσης, είναι νομίζω ιδανικοί για να βρεθούν στο smart for four. με τον Τζακ στο τιμόνι γιατί δεν θα αφήναμε τον οξύθυμο Τζόε να οδηγήσει αλλά να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα και να τσακώνεται αέναα με τον Άβερελ. Όποιος πει ότι δεν θα ήθελε να συναντήσει τους Ντάλτον στο δρόμο, είναι ψεύτης.

Η τετράδα των Απαράδεκτων για το Μάνο Μίχαλο

 

Αφού η Έρρικα μου έκλεψε τους 4 του Παπακαλιάτη, εγώ θα κλέψω τους Απαράδεκτους από όλους σας. Και μη μου πει κανείς ότι λείπει ο Βλάσσης Μπονάτσος, γιατι α) το ξέρω, β) ποτέ δεν έφυγε και γ) στην πρόσφατη συνέντευξη των Παπαδόπουλου-Παπαδοπούλου-Μπέζου στο MEGA η συζήτηση γύριζε συνέχεια στην πιο αχαλίνωτη περσόνα της ελληνικής showbiz τα τελευταία 30 χρόνια. Η επιλογή όμως γίνεται γιατί σε ένα επεισόδιο που είχαν πάει εκδρομή στο βουνό, είχαν ανέβει όλοι στο τζιπάκι, ακόμα και η Ρένια με τον Χαλακατεβάκη, αλλά ποτέ δεν είδαμε τους 4 να πηγαίνουν roadtrip μόνοι τους. Οπότε, θα έγραφα ένα επεισόδιο (ναι, θα το έγραφα κιόλας) με τους 4 τους μέσα στο αυτοκίνητο, με τον Σπύρο να οδηγεί και να τον ξεκουράζει μια στο τόσο ο Μπέζος. Συνδυασμοί στη θέση του συνοδηγού και το πίσω κάθισμα, η Δήμητρα να γεννάει 10 χαζές ερωτήσεις / 100 χιλιόμετρα και ο Μπονάτσος να την πέφτει στα γκομενάκια από τα διπλανά αυτοκίνητα. Απαράδεκτοι λοιπόν, γιατί με τσαντίσατε.