PUBLI

Η Schweppes σας παρουσιάζει 4 + 1 λόγους που αγαπάμε το χειμώνα που έρχεται

5 λόγοι - 5 μοναδικές γεύσεις!

Γιατί ανακαλύπτεις συνεχώς καινούρια στέκια που ξετρυπώνουν σε κάθε γωνιά της πόλης, μέσα σε υπόγεια, σε στοές, σε παλιά κτήρια. Είναι τόσο ωραίο να «χάνεσαι» στην πόλη σου.

Γιατί ακόμα και όταν το μόνο που θες είναι μια ήρεμη βραδιά με φίλους, υπάρχει πάντα το αγαπημένο σου jazz στέκι, όπου ο μπάρμαν θα σου ετοιμάσει το αγαπημένο σου ποτό πριν καν το ζητήσεις.

Γιατί επιτέλους ήρθε η ώρα να φορέσεις το αγαπημένο σου σκουρόχρωμο κουστούμι που περίμενε υπομονετικά μέσα στη ντουλάπα όλο το καλοκαίρι ή το μικρό μαύρο φόρεμα που αποπνέει θηλυκότητα και τραβάει όλα τα βλέμματα μόλις βγάλεις το μακρύ παλτό.

Γιατί κανείς δεν θα σου πει τίποτα αν Σάββατο βράδυ μείνεις στο σπίτι, ανάψεις το τζάκι, πάρεις αγκαλιά μια κουβέρτα και δεις την αγαπημένη σου ασπρόμαυρη ταινία.

Γιατί πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου που όλα μοιάζουν μαγικά και κάνουν ακόμα και τους fans του «Ebenezer Scrooge» να χαμογελάσουν.

5 λόγοι – 5 μοναδικές γεύσεις!

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;

 

SODA WATER

Πριν από 232 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει το πρώτο αναψυκτικό στην ιστορία. Και τα κατάφερε. Το απολαμβάνεις τόσο μόνο του, όσο και συνδυασμό με το αγαπημένο σου ποτό. H Schweppes Soda Water αποτελεί το ιδανικό συνοδευτικό για δυνατά ποτά, με έντονη γεύση που έχουν ωριμάσει μέσα σε δρύινα βαρέλια,

INDIAN TONIC WATER

Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση, το έχουν καθιερώσει ως δροσερό must τόσο μόνο του, όσο και σε συνδυασμό με αλκοόλ. Ήταν το πρώτο tonic στην ιστορία, δίνοντας έμπνευση για τη δημιουργία του αγαπημένου μας G&T. Σημειώστε: μία δόση Schweppes Tonic Water και δύο δόσεις gin. Τόσο κλασικό όσο και το μικρό μαύρο φόρεμα.

BITTER LEMON

H Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.

GINGER ALE

H Schweppes Ginger Ale έχει καταγωγή από την Αμερική και αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870. Πρόκειται για ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα, που καταναλώνεται τόσο μόνο του όσο και σε cocktail. Ιδανικό συνοδευτικό για whisky και κυρίως για τα bourbon, όπως επίσης για παλαιωμένα ρούμι και premium vodka.

MOJITO

Η τελευταία προσθήκη στην γκάμα της Schweppes στην Ελλάδα. Ένα μη αλκοολούχο αναψυκτικό που συγκεντρώνει τη μοναδική γεύση και φρεσκάδα του αγαπημένου cocktail και που μπορεί να καταναλωθεί κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Ακολουθήστε την εμπειρία Schweppes εδώ.