PUBLI

Η TOMS στο κόκκινο χαλί της χθεσινής 88ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR

Παρουσιαστής σε ένα από τα χθεσινά βραβεία, ο Abraham συνδύασε το άψογο black tie κουστούμι του με ένα ζευγάρι παπούτσια TOMS.

Μπορεί η πολυσυζητημένη ταινία «Beasts Of No Nation», που αποτυπώνει την σκληρή επιβίωση ενός παιδιού που κατατάσσεται σε ομάδα ανταρτών την ώρα που ο εμφύλιος ξεσπάει στη χώρα του, να μην ήταν υποψήφια για τα χθεσινά χρυσά αγαλματίδια, όμως ο πρωτοεμφανιζόμενος νεαρός πρωταγωνιστής της, Abraham Attah το υποστήριξε με στυλ!

Ειδικά σχεδιασμένα από την TOMS για την σημαντική αυτή στιγμή του δεκατετράχρονου από την Ghana, τα παπούτσια είναι μια μοναδική παραλλαγή της κλασσικής εσπαντρίγιας του brand, Alpargata, σε μαύρο βελούδινο χρώμα.

Η TOMS, στηρίζοντας τον ανερχόμενο Abraham που πριν την ταινία ήταν πλανόδιος μικροπωλητής, θα προσφέρει εκ μέρους του 10,000 καινούρια ζευγάρια παπούτσια στην γενέτειρά του Accra, στην Ghana.

Extra _ Μόλις πριν δυο μέρες, στις 27 Φεβρουαρίου, ο Abraham Attah κέρδισε το βραβείο καλύτερου ανδρικού ρόλου στα INDEPENDENT SPIRIT AWARDS όπου και εκεί φόρεσε ένα ζευγάρι TOMS. Συγκεκριμένα ένα απο τα νέα σχέδια του brand, το μοντέλο brogues.

Ταινία _  «Beasts Of No Nation», σκηνοθεσία Cary Fukunaga, πρωταγωνιστές οι Idris Elba, Abraham Attah, Ama K. Abebrese.

Δέκα χρόνια TOMS!

Facebook