PUBLI

Kανονικά συνεχίζεται η ενέργεια “Διακοπές Για Πάντα” των Trident Senses

Κανονικά συνεχίζεται η ενέργεια των Trident Senses που θα χαρίσει σε έναν τυχερό το μεγάλο έπαθλο Διακοπές για Πάντα, παρά το «χακάρισμα» της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής της διαφήμισης.

Κανονικά συνεχίζεται η ενέργεια των Trident Senses που θα χαρίσει σε έναν τυχερό το μεγάλο έπαθλο Διακοπές για Πάντα, παρά το «χακάρισμα» της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής της διαφήμισης. O ιθύνων νους πίσω από αυτή την πράξη ονομάζεται Τηλέμαχος Νικολάου και διατείνεται πως δε θα διστάσει σε τίποτα προκειμένου να είναι αυτός ο νικητής του μεγάλου επάθλου των 90.000€, προτρέποντας μάλιστα τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να σταματήσουν να αγοράζουν πακέτα, εφόσον σκοπεύει να τα μαζέψει όλα ο ίδιος.

Οι λεπτομέρειες για το πώς ο νέος άνδρας κατάφερε να «χακάρει» το διαφημιστικό παραμένουν ασαφείς, αλλά η Trident Greece ερευνά το θέμα και επιβεβαιώνει πως τα αποτελέσματα θα παραμείνουν αδιάβλητα. «Όταν ανακοινώσαμε την ενέργειά μας, περιμέναμε πως κάποιοι θα έφταναν στα άκρα για να κερδίσουν Διακοπές για Πάντα» δήλωσε η Δέσποινα Γιαννιώτη, Senior Brand Manager της Trident. «Η επινοητικότητα του Τηλέμαχου και το πάθος του για τις Trident Senses μάς τιμά, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορεί να διαβάλλει το αποτέλεσμα της κλήρωσης». Τόνισε τέλος, πως όλοι ανεξαιρέτως έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν Διακοπές για Πάντα, αρκεί να καταχωρούν τους μοναδικούς κωδικούς που θα βρουν σε κάθε πακέτο Trident Senses στο www.diakopesgiapanta.com.

H ενέργεια των Trident Senses δίνει σε έναν υπερτυχερό το ποσό των 90.000€ γιa Διακοπές για Πάντα και σε 20 τυχερούς το ποσό των 3.000€ για Διακοπές για Φέτος. Η συμμετοχή στην ενέργεια γίνεται μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, με την αποστολή των κωδικών που βρίσκονται στα πακέτα Trident Senses. Για τους όρους συμμετοχής, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες: www.diakopesgiapanta.com.