PUBLI

Κέρδισε προσκλήσεις για να παρακολουθήσεις το Superbowl στο Mind The Pub

To Oneman προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή το βράδυ.

Η μεγάλη ώρα του SuperBowl πλησιάζει. Broncos εναντίον Panthers ετοιμάζονται για τον τελικό και αν αναρωτιέσαι πού θα δεις την μεγάλη αναμέτρηση, βρήκαμε τη λύση για σένα.

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, έρχεται στην οθόνη σου με Nova 3Play! Ο τελικός του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, το φημισμένο Super Bowl, ζωντανά κα αποκλειστικά την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 1:30 (ξημερώματα Δευτέρας) από τη συχνότητα του FOX SPORTS HD σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα.

Αν είσαι φαν του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και θέλεις να ζήσεις την ένταση και το πάθος αυτού του μεγάλου αγώνα με τους φίλους σου, συντροφιά και της απαραίτητης μπύρας φυσικά, μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό Nova 3Play και να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις LIVE τον αγώνα στο «Mind the Pub» στην Ηλιούπολη.

Oι νικητές του διαγωνισμού που θα παρευρεθούν στην ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα, θα μπουν σε κλήρωση για μία ετήσια συνδρομή Nova 3Play!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή στις 16.00 . Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email το απόγευμα της Παρασκευής.