PUBLI

Marks & Spencer Spring / Summer Collection 2016

Κομψότητα που ξεχωρίζει και σύγχρονος μινιμαλισμός που εντυπωσιάζει.

Σύγχρονος μινιμαλισμός που εντυπωσιάζει στη νέα γυναικεία συλλογή

Για ακόμη μια σεζόν, η μίνιμαλ κομψότητα αποτελεί την κυρίαρχη τάση για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016, καθώς τα γήινα χρώματα και οι λιτές γραμμές αναδεικνύονται σε καμβά για τη δημιουργία σύγχρονων και κομψών εμφανίσεων.

Η νέα συλλογή Marks & Spencer για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016 αφομοιώνει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Υπέροχα σχέδια με retro επιρροές, πολυτελή υφάσματα με άψογο tailoring και καθαρές γραμμές που αφήνουν τη θηλυκότητα να εντυπωσιάσει, αποτελούν μερικά μόνο χαρακτηριστικά της νέας συλλογής, που θα ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές γυναίκες

MARKS & SPENCER SS 16 – ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Soft Focus

Η μονοχρωμία δεν ήταν ποτέ πιο ενδιαφέρουσα.  Χρώματα όπως το λευκό, το χακί, το μαύρο και το ροζ «χτίζουν» ολοκληρωμένες εμφανίσεις που συμπληρώνονται από ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Modern Utility

Αυστηρή & ταυτόχρονα θηλυκή. Η τάση Modern Utility αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη, δυναμική γυναίκα που επιδιώκει να ξεχωρίζει και να είναι ελκυστική μέσα από την εκλεπτυσμένη αισθητική του μίνιμαλ σχεδιασμού.

In the Fold

Η αποπλάνηση ερμηνεύεται πλέον μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα που αναδεικνύει τη γυναίκα σε δυναμική μούσα της πόλης. Ουδέτερα χρώματα, γραμμές που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και μεταλλικές λεπτομέρειες μαρτυρούν τον παθιασμένο χαρακτήρα της τάσης.

Retro Remix

Ένα στιλ που κερδίζει τις εντυπώσεις. Τα ρούχα με prints αποτελούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες & hot τάσεις της σεζόν καθώς προσδίδουν ζωντάνια, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Luxe Traveller

Μια πιο φρέσκια άποψη του ρομαντικού & chic bohemian ξεχωρίζει και συνεχίζει δυναμικά την πορεία της και την καλοκαιρινή σεζόν, προσδίδοντας άνεση και μια ανέμελα ρομαντική διάθεση.

Lingerie

Αποτελώντας το πιο απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα εσώρουχα της νέας συλλογής των M&S για την Άνοιξη / Καλοκαίρι υπόσχονται να αγκαλιάσουν τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας και να την κάνουν να αισθανθεί πιο sexy από ποτέ, χωρίς να στερείται την απαραίτητη άνεση. 

Το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο αποτέλεσε την έμπνευση για τη νέα συλλογή εσωρούχων M&S, καθώς τα έντονα χρώματα και τα μοτίβα με μοντέρνα αισθητική, αναδεικνύονται μέσα από απαλά σατέν υφάσματα, με μια δόση ρομαντικής δαντέλας.

Οι τολμηροί συνδυασμοί των χρωμάτων εκπέμπουν παιχνιδιάρικη ζωντάνια που τονώνει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση, συνθέτοντας μια εντυπωσιακή συλλογή εσωρούχων για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016.

Menswear Sping/Summer Collection 2016

Ανδρική κομψότητα που ξεχωρίζει.

Η νέα συλλογή των M&S για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016 αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού ανδρικού στιλ. Δίνεται έμφαση στο άψογο tailoring, που προσδίδει εκλεπτυσμένη αισθητική, καθώς και σε διαχρονικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας, όπως τα σακάκια, τα polo και τα chinos.

Οι αθλητικές λεπτομέρειες είναι το κυρίαρχο στοιχείο της νέας συλλογής, ακολουθώντας τη δημοφιλή τάση του athleisure. Το smart casual ντύσιμο εστιάζει σε bomber jackets και αμάνικα μπουφάν, που καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στα πανωφόρια της σεζόν, ενώ ολοκληρώνεται από τα κομψά υποδήματα & αξεσουάρ με την υπογραφή των M&S.

Autograph Collection

Η νέα συλλογή Autograph συνδυάζει το smart casual με το αθλητικό στυλ και δημιουργεί ιδιαίτερες εμφανίσεις που ανταποκρίνονται στις διεθνείς τάσεις της μόδας. Το σακάκι αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της σεζόν, ενώ must χρώματα είναι το μπλε και το γκρι.

Blue Harbor Collection

Η Blue Harbor συλλογή βασίζεται σε ένα επιτηδευμένο mix ’n’ match του ναυτικού με το σπορ καθημερινό στιλ. Το μπλε πρωταγωνιστεί σε όλες του τις αποχρώσεις- γαλάζιο, μπλε, μπλε ραφ και ναυτικό- και δίνει χρώμα όχι μόνο στα ρούχα αλλά και τη διάθεση.

North Coast

Η North Coast συλλογή είναι εμπνέεται η από το αμερικάνικο vintage στιλ της Καλιφόρνια και ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα υφάσματα σε γήινα & απαλά χρώματα. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής είναι τα ελαφριά πλεκτά και τα denim.

Collezione

Για πιο formal εμφανίσεις, τα M&S προτείνουν κομψά κουστούμια, σε Slim Fit γραμμή και έντονα καλοκαιρινά χρώματα. Αυθεντικό ιταλικό στιλ με δόση βρετανικού αέρα, η σειρά Collezione προσφέρει κομμάτια υψηλής ποιότητας και απαράμιλλου σχεδιασμού.

Για να μαθαίνετε τα νέα των M&S επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

www.marksandspencer.gr