PUBLI

METAXA HONEY SHOT: Κόλλησε στο μέλι, ξανά και ξανά

Το METAXA έφερε μια ιδέα που ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού! Το METAXA Honey Shot εμφανίστηκε στα bars της πόλης και έγινε το πιο γλυκό talk of the town.

Για να δημιουργήσει το Honey Shot, το ΜΕΤΑΧΑ περπάτησε στα μονοπάτια του καλοκαιριού αιχμαλωτίζοντας στο μπουκάλι του σταγόνες από ελληνικό μέλι, μοναδικό για το υπέροχο άρωμα και την ξεχωριστή υφή του. Οι εργατικές μέλισσες της Βόρειας Πελοποννήσου, που πετούν στα 800 μέτρα πάνω από τη θάλασσα του Αιγίου, παράγουν μία σκουρόχρωμη και γενναιόδωρη γευστική συμφωνία. Οι διακριτικά καπνιστές νότες της προέρχονται από τη γύρη λουλουδιών από κωνοφόρα δέντρα, καστανιές, αγριομηλιές, και, φυσικά, άγρια τριαντάφυλλα, σαν τα μαγιάτικα ροδοπέταλα που χρησιμοποιούνται στο μυστικό μπουκέτο του ΜΕΤΑXΑ.

Σε συνδυασμό με το αρωματικό, αιγαιοπελαγίτικο μοσχάτο και τα παλαιωμένα αποστάγματα, η γεύση του METAXA Honey Shot είναι εδώ για να κατακτήσει τη νύχτα!

 

Πάγωσε το σε σφηνάκια και απόλαυσε με αργές γουλιές γευστικής δροσιάς. Η εμπειρία ξεκινά σαν ένα φιλί με γεύση λευκής σταφίδας, δρυός, αποξηραμένου σύκου και μπαχαρικών, με την απαλότητα του μελιού να αγκαλιάζει τις τελεταίες πινελιές από πιπεράτα μπαχαρικά και φλούδα πορτοκαλιού.

Αν με το πρώτο σφηνάκι κόλλησες πάνω της σαν τη μέλισσα στο μέλι, τώρα είναι σίγουρο ότι ήρθε η ώρα αφεθείτε στο …buzz του METAXA Honey Shot!

So, what are you waiting for?

JUST CONTINUE TO…

BE A BEE and #KISSYOURHONEY!