PUBLI

Νέα συλλογή Tommy Hilfiger Spring / Summer 2016

Παρουσίαση με άρωμα Καραϊβικής.

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου το νέο showroom της εταιρείας SARKK, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη FYROM, κατακλύστηκε από εκπροσώπους των media και fashion bloggers που είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι και να γνωρίσουν από κοντά τις συλλογές Tommy Hilfiger SS16 Womenswear, Menswear, Accessories, Footwear, Kids, Hilfiger Denim, Underwear, Tailored καθώς και looks από την Tommy Hilfiger Runway Collection.

Το νέο showroom της εταιρείας SARKK στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας επί της οδού Τζαβέλλα στο Χαλάνδρι και εκτείνεται σε χώρο 350 τετραγωνικών μέτρων δίνοντας σε κάθε συλλογή τον δικό της χώρο παρουσίασης.

Η σκηνογραφία του χώρου του Tommy Hilfiger showroom παρέπεμπε σε ένα island – hopping στα νησιά της Καραϊβικής όπως ήταν και το concept της Tommy Hilfiger Runway Collection που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2015. Μία μικρή γεύση του catwalk δόθηκε στους παρευρισκόμενους με τα outfits από την Tommy Hilfiger  SS16 Runway Collection που ταξίδεψαν αποκλειστικά στην Αθήνα για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής. Το ειδικό δάπεδο που αναπαρηστούσε την πασαρέλα και την λίμνη του show, φρέσκα εξωτικά φρούτα, φοίνικες και ένα αυθεντικό bamboo bar ήταν μερικά από τα στοιχεία που μεταμόρφωσαν τον χώρο. Signature εξωτικά cocktails & γεύσεις εμπνευσμένες από το concept συμπλήρωναν το παζλ του ταξιδιού.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ καθώς και στην επερχόμενη συλλογή ο παγκόσμιος πρεσβευτής της συλλογής Tommy Hilfiger Tailored θα είναι ο πρωταθλητής του τένις Rafael Nadal. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σποτ της νέας συλλογής με πρωταγωνιστή τον διάσημο τενίστα ο οποίος διαγωνίζεται απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό φορώντας TH Flex  Rafael Nadal Edition κοστούμι θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσει την καινοτομία και την άνεση που χαρίζει η νέα συλλογή.

Η συλλογή Tommy Hilfiger Spring / Summer 2016 ταξιδεύει στην Καραϊβική όπου χαρούμενα χρώματα και μοτίβα συναντούν το παραδοσιακό στοιχείο με κάποιες μικρές ανατροπές. Πρόκειται για ένα χαρούμενο πλατσούρισμα στα τιρκουάζ νερά της Τζαμάικα και μια ήρεμη βόλτα στις χρυσές αμμώδιες παραλίες της Μυστίκ που έχουν φιλοξενήσει rock stars, γαλαζοαίματους και την επόμενη γενιά των Hilfigers. Δεν υπάρχουν κανόνες, η Συλλογή Άνοιξη 2016 είναι ένα ατελειώτο island – hopping στην Καραϊβική.