PUBLI

Ένα καλό μεσημεριανό αρκεί για να σου φτιάξει την εβδομάδα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman δοκίμασαν το Texas BBQ στα Goody’s Burger House και μετέτρεψαν μια βαρετή Τετάρτη σε εορταστική Παρασκευή.

Θα είχε ενδιαφέρον μια κατάταξη των ημερών της εβδομάδας, με βάση το ποια αγαπάμε πιο πολύ. Είναι προφανές ότι στην τελευταία θέση μπαίνει η μισητή Δευτέρα και στην πρώτη η αγαπημένη Παρασκευή. Κάπου στην μέση χώνεται η Τετάρτη, μια παράξενη ημέρα, αφού βρίσκεται το ίδιο κοντά στη Δευτέρα, όσο και στην Παρασκευή.

Χρειάζεσαι λοιπόν κάτι να σε κρατήσει τις Τετάρτες, κάτι να σου δώσει δύναμη για να αντέξεις μέχρι το Σαββατοκύριακο, όπως οι μαραθωνοδρόμοι που στην μέση της διαδρομής πίνουν τα υγρά που χρειάζονται για να πάνε μέχρι τέλους.

 

Με όλα αυτά στο κεφάλι μου λοιπόν κι αναζητώντας τρόπους να “κλέψω” και να φτάσω στην Παρασκευή όσο πιο ευχάριστα και γρήγορα γίνεται, πήρα εσπευσμένα την Έρρικα για ένα γεύμα στα νέα Goody’s Burger House στην συμβολή της οδού Πανόρμου και Κηφισίας. Χρονομηχανή δυστυχώς, δεν είχα πρόχειρη.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμασταν τα Goody’s Burger House. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά δεν εντυπωσιαζόμαστε από την μοντέρνα αισθητική και τα πρωτοποριακά στοιχεία διακόσμησης όλων των καταστημάτων.

 

Έχοντας ήδη δοκιμάσει με τρομερή επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος του πλούσιου μενού τους, η αποστολή μας για εκείνο το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν πολύ συγκεκριμένη: Να δοκιμάσουμε την τελευταία προσθήκη στα φημισμένα Angus Burger των Goody’s Burger House.

Μετά το Smokey, το Red Hot Chilli Burger και το Rock n’ Rolla, είχε έρθει η στιγμή του Texas BBQ. Πήραμε γρήγορα θέση μάχης στο τραπέζι και χωρίς να χάσουμε καθόλου χρόνο, ζητήσαμε δυο, για να συγκρίνουμε εντυπώσεις και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

 

Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε. Γεμίσαμε λίγο το χρόνο μας στη γωνία τεχνολογίας, με την Έρρικα να ψάχνει το καλύτερο σημείο του καταστήματος για να το ανεβασει στο instagram. Πριν προλάβει να διαλέξει μόλις μια απ’ τις πολλές όμορφες γωνιές, η μεγάλη ώρα έφτασε και τα μαγικά λόγια ακούστηκαν: “Η παραγγελία σας είναι έτοιμη”.

Με τη μουσική του “Chariots of Fire” να παίζει στο κεφάλι μας και την κίνηση των μπέργκερ προς το τραπέζι να μοιάζει με slow motion λόγω του μεγαλείου της εικόνας, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αυτή την επιβλητική εικόνα:

 

Οι φρέσκες πατάτες, το μπέικον και το τυρί που αχνοφαίνονται μέσα απ’ το ψωμάκι, ίσα-ίσα για να σε προϊδεάσουν για αυτό που σε περιμένει και φυσικά, πάνω απ΄ όλα, το μοσχαρίσιο κρέας του Angus Burger, το καλύτερο κρέας στον κόσμο, από φυλή βοδινών ελευθέρας βοσκής.

 

Οι μερίδες μας ήταν κάτι παραπάνω από γενναίες, όμως επειδή ήμασταν σίγουροι ότι θα ενθουσιαστούμε με το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήσαμε ύπουλα μέσα για να εξασφαλίσουμε λίγο απ’ το burger του διπλανού μας.

 

Μπροστά στο φόβο να χάσω και την παραμικρή μπουκιά απ’ το Texas BBQ μπέργκερ μου, το κράτησα αποφασιστικά με τα δυο μου χέρια και πήρα την πρώτη μπουκιά, αποκρούοντας με επιτυχία την επίθεση της Έρρικας.

Τελείωνε, έχεις δικό σου”.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ακολούθησε το παράδειγμά μου και ξεκίνησε κι εκείνη να απολαμβάνει το Angus Burger της.

 

Ότι θα ήταν νόστιμο το μπιφτέκι, δεν υπήρχε αμφιβολία. Το γεγονός ότι ήταν ταυτόχρονα τρυφερό και χυμώδες όμως, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

 

Χορτασμένοι, πήραμε το δρόμο του γυρισμού για το γραφείο, εκεί όπου με αρκετή καθυστέρηση ανακαλύψαμε ακόμη ένα προτέρημα του Angus Burger.

Παρά την λαιμαργία με την οποία το καταναλώσαμε, δεν πήραμε προίκα κανένα ανεπιθύμητο φούσκωμα το οποίο θα έκανε τη δουλειά μας δυσκολότερη.

Στο μυαλό μου, χάρη στα Goody’s Burger House και το Texas BBQ μπέργκερ, εκείνη η Τετάρτη θα μπορούσε να κοντράρει ακόμα και την Παρασκευή στο ranking της εβδομάδας. Angus Burger ήταν αυτό.

Είχαμε πια βρει τον τρόπο να κάνουμε την εβδομάδα μας να περνάει πιο ευχάριστα. Επόμενος στόχος, να δοκιμάσουμε και κάποια απ’ τα value for money combo με ένα απ΄τα κλασικά κι αγαπημένα burger των Goody’s Burger House, πατάτες κι αναψυκτικό.

Η επόμενη Τετάρτη απέκτησε ήδη νόημα.