PUBLI

NIVEA FOR MEN

Η NIVEA FOR MEN, η Νο 1 μάρκα στην Ελλάδα* στην ανδρική περιποίηση, έχει βρει τον τρόπο να «κάνει» παιχνίδι ακόμα και σε μία εποχή αυξημένων απαιτήσεων.

Η NIVEA FOR MEN, η Νο 1 μάρκα στην Ελλάδα* στην ανδρική περιποίηση, έχει βρει τον τρόπο να «κάνει» παιχνίδι ακόμα και σε μία εποχή αυξημένων απαιτήσεων. Καταρρίπτοντας τον μύθο ότι η περιποίηση είναι γυναικεία υπόθεση και σκοράροντας με προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας, η NIVEA FOR MEN έχει πλέον καταφέρει να κάνει την φροντίδα της επιδερμίδας μέρος της καθημερινής ρουτίνας για χιλιάδες άνδρες.

Η επιτυχία της μάρκας στηρίζεται στην ερευνά και βαθιά κατανόηση των αναγκών της επιδερμίδας του σύγχρονου άντρα αλλά και των εξελισσόμενων προτεραιοτήτων του. Με μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ανδρικής περιποίησης, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία ή περισσότερες κατηγορίες προϊόντων, δημιουργώντας το δικό του σετ φροντίδας που να ανταποκρίνεται στις δικές του ανάγκες.

Ειδικότερα, οι σειρές προϊόντων περιποίησης  της NIVEA FOR MEN περιλαμβάνουν τις παρακάτω σειρές:

Moisturizing: Σειρά που ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος χωρίς όμως να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνες και Ενυδατικά Στοιχεία είναι ιδανική για τους άντρες που αναζητούν μια βασική φροντίδα για το πρόσωπό τους.

Sensitive: Προϊόντα κατάλληλα για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα: ανακουφίζουν άμεσα από ερεθισμούς και κοκκινίλες που προκαλεί το ξύρισμα καθώς δεν περιέχουν οινόπνευμα.

Cool Kick: Προσφέρει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, αναζωογόνησης και τόνωσης της επιδερμίδας, χάρη στη σύνθεση με menthol.

Skin Energy: Σειρά που περιέχει το φυσικό συνένζυμο Q10 για τους άνδρες που θέλουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα σημάδια κούρασης στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια.

Silver Protect: Προϊόντα με προηγμένη σύνθεση που περιέχει ιόντα αργύρου και προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία.

Αξιόπιστός σύμμαχος στην καθημερινότητα του σύγχρονου άντρα, η NIVEA FOR MEN του προσφέρει όλα τα εφόδια περιποίησης για να κάνει παιχνίδι και να απογειώσει τις αποδόσεις του.

Μάλιστα, κατανοώντας τις δυσκολίες  και αυξημένες προκλήσεις των  ημερών, η NIVEA FOR MEN προσφέρει όλη τη γκάμα των προϊόντων της σε προνομιακές τιμές (-30%) σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής** για να μπορούν να σκοράρουν στην περιποίηση με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

* στις κατηγορίες  ξύρισμα. προϊόντα ενυδάτωσης  προσώπου, καθαρισμού προσώπου και  after shaves

** Ισχύει σε  επιλεγμένα καταστήματα λιανικής  για την περίοδο Μάρτιος 2013

5 Βήματα  για ολοκληρωμένη περιποίηση  κάθε μέρα

1 . Energy Shower Gel

Nέα πηγή ενέργειας στο ντους. Ξεκινήστε την ημέρα σας κάνοντας ένα αναζωογονητικό ντους με το Energy Shower Gel.  Αφήστε το δροσερό αρρενωπό άρωμά του να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας, ενώ το διαφανές μπλε Gel με εκχυλίσματα μέντας μετατρέπεται σε τονωτικό απαλό αφρό στο σώμα σας αφήνοντάς σας μια αίσθηση απόλυτης τόνωσης και δροσιάς. Ξαναγεμίστε τις μπαταρίες σας κάθε φορά που κάνετε ντους.

2. Αποσμητικό Σπρέι Dry Impact

Προστατευθείτε όλη μέρα από  την εφίδρωση με τη σιγουριά του  Nivea For Men Dray Impact Spray. Το Nivea For Men Dray Impact Spray προσφέρει 48ωρη αποτελεσματική ρύθμιση της εφίδρωσης και αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό αξιόπιστης προστασίας κατά της εφίδρωσης και απαλής περιποίησης με ελαφρύ αντρικό άρωμα

3. Αφρός/Gel Ξυρίσματος

Για βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς επιλέξτε το Gel Ξυρίσματος Sensitive.

Το Gel Ξυρίσματος Sensitive προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος που προκαλεί το ξύρισμα.

Η απαλή σύνθεσή του με το νέο  Σύστημα Active Comfort έχει ουδέτερο άρωμα  και είναι εμπλουτισμένη με Φυσικό Χαμομήλι και Βιταμίνη Ε που περιποιούνται  την επιδερμίδα.

4. After Shave Balsam

Κανένα ξύρισμα δεν θεωρείται  ολοκληρωμένο αν δεν συνοδεύεται  από το μπλε After Shave Balm της Nivea For Men! Το Replenishing After Shave Balm  καταπραΰνει άμεσα και επανορθώνει την επιδερμίδα δίνοντας της περιποιημένη εμφάνιση και μια αίσθηση άνεσης.

5. Βασική ενυδάτωση

Η Αναζωογονητική Κρέμα Προσώπου Skin Energy δίνει περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα της επιδερμίδας που διαρκεί, αλλά και Βιταμίνη Ε, Προβιταμίνη Β5 και αντηλιακά φίλτρα UVA/UVB που δυναμώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα.

Βελτιώνει την ανθεκτικότητα της  επιδερμίδας στην καταπόνηση του  σύγχρονου, έντονου τρόπου ζωής ενώ  παράλληλα ενισχύει την φυσική αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας για μια αισθητά  πιο ζωντανή επιδερμίδα.