PUBLI

NIVEA MEN – REAL MADRID

Δύο ομάδες που μοιράζονται το ίδιο πάθος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και στην Ελλάδα

Μετά από ένα επιτυχημένο χρόνο συνεργασίας στο εξωτερικό, η NIVEA MEN επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Real Madrid CF και στην Ελλάδα. Αποτελώντας τον αποκλειστικό χορηγό του τομέα προσωπικής φροντίδας της Real Madrid CF, η NIVEA MEN γνωρίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παίκτες, αλλά και πώς να τους βοηθήσει να ξεκλειδώσουν τη δυναμικότητά τους.

 

Η NIVEA MEN, έχει βρει στα πρόσωπα των παικτών της Real Madrid CF τους ιδανικούς brand ambassadors. Οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης αποσμητικού NIVEA MEN Invisible for Black & White Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa, Isco (Francisco Román Alarcón Suárez) και Marcelo (Marcelo Vieira da Silva Júnior) επιλέγουν την προστασία NIVEA MEN για μια επιτυχημένη εμφάνιση στη συνέντευξη τύπου, ενώ όλοι οι παίχτες της Real Madrid CF χρησιμοποιούν NIVEA MEN προϊόντα για μέγιστη φροντίδα και απόδοση. Για τη NIVEA MEN οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιρικοί αστέρες στην καθημερινότητά τους δεν απέχουν από τις προκλήσεις του σύγχρονου άνδρα. Όμως για  κάθε δύσκολη φάση  ή σημαντική στιγμή υπάρχει το κατάλληλο προϊόν NIVEA MEN που θα δώσει στον σύγχρονο άνδρα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες.

Η σειρά NIVEA MEN Originals για το πρόσωπο είναι εμπλουτισμένη με Aloe Vera που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και αποτρέπει την αίσθηση «τραβήγματος». Το Gel Καθαρισμού μαλακώνει τα γένια πριν από το ξύρισμα, ο Αφρός ή το Gel Ξυρίσματος προσφέρουν βαθύ ξύρισμα, το After Shave Balsam καταπραΰνει την ξυρισμένη περιοχή και η Ενυδατική Κρέμα ενυδατώνει ολόκληρο το πρόσωπο. Πέρα από την περιποίηση της επιδερμίδας η NIVEA MEN διαθέτει μια πλήρη σειρά για την περιποίηση σώματος. Τα αναζωογονητικά Shower Gel είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό σώματος και μαλλιών. Τέλος, τα αποσμητικά της μάρκας παρέχουν έως και 48ωρη προστασία κατά της εφίδρωσης ενώ το Invisible for Black & White προστατεύει τα ρούχα από τους λεκέδες του αποσμητικού.

Με την ολοκληρωμένη σειρά ανδρικής περιποίησης, η NIVEA MEN βοηθάει τους άνδρες να αποδώσουν στην καθημερινότητά τους, εντός κι εκτός γηπέδων. Γιατί σήμερα οι πραγματικοί «παίκτες» δεν εμφανίζονται μόνο σε επίσημα παιχνίδια. Οι NIVEA MEN του σήμερα κάνουν κάθε μέρα τον αγώνα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον ίδιο τους τον εαυτό. Γιατί το παιχνίδι είναι στο χέρι σου!