PUBLI

NMD_ATHENS: Οι urban explorers της πόλης

Συναντήθηκαν στο πιο experiential event των adidas Originals στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Gallery Zoumboulakis.

Τα πιο αγαπημένα σημεία της Αθήνας «ανακάλυψαν» οι φίλοι των adidas Originals μέσα από την επίσημη παρουσίαση του NMD. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Gallery Zoumboulakis και μέσα από μοναδικά video & photo projections αλλά και Installations, οι φίλοι του αγαπημένου street style brand είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν κλασικές διαδρομές και να ανακαλύψουν ξανά σημεία της αγαπημένης τους πόλης με τον πιο experiential τρόπο.

Οι λάτρεις και φίλοι των adidas Originals περιηγήθηκαν σε «Αθηναϊκές γωνιές» που είχαν διαμορφωθεί στο χώρο της gallery δίνοντάς τους την αίσθηση οικείων, urban διαδρομών. Με βίντεο που προβάλλονταν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι φίλοι των adidas Originals ακολούθησαν τους Αντίνοο Αλμπάνη, Άννα-Μαρία Βελλή και Κωνσταντίνο Δανό στα αγαπημένα τους στέκια, οι οποίοι φορώντας τα νέα NMD εξερευνούν, ανακαλύπτουν και ζουν διαρκώς νέες εμπειρίες.

 

Παράλληλα, σε συνέχεια του urban photography contest που πραγματοποίησε η @adidasgr μέσα από το account της στο Instagram σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες instagrammers, οι νικητές είδαν τις φωτογραφίες τους από τα πιο ιδιαίτερα σημεία της πόλης να προβάλλονται κατά τη διάρκεια του event. 

Το event «κορυφώθηκε» με την επίσημη παρουσίαση του νέου NMD sneaker με ένα εντυπωσιακό 3D mapping. Το νέο street style sneaker του brand που έχει ήδη ξεχωρίσει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, «περπάτησε» μέσα από ειδικά video εφέ σε ολόκληρη την Αθήνα προσκαλώντας όλους τους σύγχρονους «urban explorers» να το ακολουθήσουν και να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία προς το μέλλον. Στο exclusive event βρέθηκαν διάσημοι φίλοι του brand, αθλητές, στυλίστες, fans και συνεργάτες της adidas.

 

Το NMD έχει ήδη ξεχωρίσει για τον μοναδικό τρόπο που συνδυάζει το iconic DNA των adidas Originals με το πιο σύγχρονο design. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της κυκλοφορίας του, «παρέσυρε» όλους τους urban lovers στα πιο αγαπημένα σημεία της Αθήνας επιβεβαιώνοντας πως το πιο σύγχρονο sneaker, ήρθε για να μείνει. Νέα σχέδια θα προστίθενται συνεχώς στη συλλογή του NMD που υπόσχεται stylish εμπειρίες και μοναδικές διαδρομές στην πόλη. 

 

EXPLORE_DISCOVER_EXPERIENCE

#NMD

#adidasOriginals

#myfutureis

Facebook | Instagram | Twitter