NN 11ος Διεθνής Μαραθώνιος 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στήριξε τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης.
SHARES

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ως επίσημος χορηγός του NN 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ', στήριξε τη φετινή διοργάνωση και έδωσε δυναμικό 'παρόν' στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βορείου Ελλάδος.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 για 11η συνεχόμενη χρονιά, σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού και με εντυπωσιακή συμμετοχή δρομέων και θεατών.

Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός, τόσο για τους Μαραθωνοδρόμους που έτρεξαν την ιστορική διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη, όσο και για τους δρομείς που συμμετείχαν στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., 5.000μ., καθώς και στον Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πρόσφερε δροσιά και αναζωογόνηση μοιράζοντας 70.000 μπουκάλια σε περισσότερους από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας, βοηθώντας στην ενυδάτωση του οργανισμού τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη του στόχου τους: την επιτυχή ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής διαδρομής!

Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έτρεξε με την ομάδα ΑΥΡΑ που αποτελούταν από εργαζόμενους της εταιρίας και στο πλαίσιο της διοργάνωσης, έντυσε με σημαίες και μπαλόνια την πλατεία Αριστοτέλους. Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μετά το τέλος της διαδρομής στο πάρκο των χορηγών μέσα στα μεγάλα κάδρα «Like» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, με συνέπεια στην υποστήριξη ενεργειών που συνδέονται και συμβάλουν στην ευρύτερη υγεία, ενυδάτωση και ευεξία του οργανισμού, ενισχύει και συμμετέχει ενεργά σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και δρομικά event, όπως ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με στόχο την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Από τις φυλακές του Πούτιν, πρωταθλητής MMA στα 40

Λάθη κάνουμε όλοι. Αυτά του Marat Balaev τον έστειλαν για δέκα χρόνια στη φυλακή. Από "επόμενος μεγάλος Ρώσος παλαιστής", έγινε παρίας, ταπεινώθηκε και τελικά, θυμήθηκε την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του ως παιδί. Αυτή είναι η ιστορία του νέου πρωταθλητή ΜΜΑ, στην κατηγορία φτερού.

Η εποχή των απογκαλάκτικος

Η ανάλυση του ερυθρόλευκου μεταγραφικού παζλ: ο δρόμος μετά τις ανανεώσεις, ο παράγοντας ΝΒΑ, το μέλλον των "παλιών", το σενάριο με Σλούκα και ο μοναδικός ρόλος που θα αλλάξει. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος γράφει για το καλοκαίρι του Ολυμπιακού και το ερώτημα του απογαλακτισμού που προκύπτει.

Η ΔΕΗ αγρίεψε: Οι αποκοπές ρεύματος αυξήθηκαν κατά 84%

Η πολιτική ανοχής έναντι των καθυστερήσεων στην πληρωμή των λογαριασμών φαίνεται ότι παίρνει τέλος. Από την αρχή του έτους έως και το τέλος Μαΐου, η επιχείρηση είχε αποστείλει στον ΔΕΔΔΗΕ πάνω από 230.000 εντολές αποκοπής, έναντι μόλις 126.000 στο ίδιο διάστημα πέρυσι

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.