Νοητική Προπόνηση: το μυστικό της αληθινής επαγγελματικής καταξίωσης.

Το true-me® θα σε καθοδηγήσει να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς.
SHARES

To true-me® είναι προσιτό σε όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή τους και να την γεμίσουν με χαρά, αφθονία και καταξίωση. Ανεξάρτητα με το αν είσαι 16 ή 50 χρονών, άνδρας ή γυναίκα, στέλεχος επιχείρησης ή επιχειρηματίας, γονέας ή σπουδαστής, αθλητής ή επιστήμονας, παντρεμένος ή αδέσμευτος, με ή χωρίς εργασία, το true-me® θα σε καθοδηγήσει να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς.

COACHING & Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι

Οι επιχειρηματικοί  Σύμβουλοι υπάρχουν εδώ και καιρό, ενώ το Coaching στις επιχειρήσεις είναι σχετικά καινούργιο. Τα δύο αυτά επαγγέλματα έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις.

Ο Coach αναπτύσσει ανθρώπους. Δεν λέει στους πελάτες του τι να κάνουν για να λύσουν τα επιχειρηματικά τους προβλήματα, αλλά τους καθοδηγεί μέσω ερωτήσεων να βρουν μόνοι τους τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στην ιδιαίτερη περίπτωσή τους. Πέρα από αυτό όμως, τους βοηθάει να αναπτύξουν ολόκληρο το δυναμικό τους, για να μπορούν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον οποιαδήποτε κατάσταση σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους.

Ο Επιχειρηματικός  Σύμβουλος συνήθως εστιάζεται στο  να μεγιστοποιήσει τα κέρδη μίας επιχείρησης.

Ο Coach συνήθως εστιάζεται στη μεγιστοποίηση του δυναμικού.

Ο Επιχειρηματικός  Σύμβουλος βοηθά τους πελάτες  τους να πετύχουν στην δουλειά τους.

Ο Coach βοηθά τους πελάτες του να πετύχουν σε κάθε τομέα της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου και της δουλειάς τους.

Ο Επιχειρηματικός  Σύμβουλος βοηθά τους πελάτες  τους «να πιάσουν ψάρια, για να φάνε ένα γεύμα».

Ο Coach βοηθά τους πελάτες του μάθουν να «ψαρεύουν», ώστε να είναι πάντα «χορτάτοι»

Ο Coach δεν υποδεικνύει στον πελάτη τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει, αλλά τον «προπονεί» στη συνειδητοποίηση και αξιοποίηση των δικών του ικανοτήτων και ταλέντων, στρατηγικών και αξιών. Ανακαλύπτοντας και κατανοώντας τις εσώτερες ικανότητες του πελάτη, o Coach μπορεί να τον υποστηρίξει στην ανάπτυξη αυτών των ικανοτήτων, προκειμένου τελικά εκείνος να αναλάβει τη σωστή δράση, που θα του επιτρέψει να επιτύχει γρήγορα, ευχάριστα και αποτελεσματικά τους στόχους που επιθυμεί.

Ο Coach έχει ως βασικό στόχο να βοηθήσει τον πελάτη να γνωρίσει και να συνειδητοποιήσει ο ίδιος τις αξίες του, τη δομή των πεποιθήσεών του, τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται τα γεγονότα, διαμορφώνει στρατηγικές δράσης, παίρνει αποφάσεις και καθοδηγείται σχετικά με την επίτευξη των επιθυμητών στόχων. Με αυτόν τον τρόπο, ο Coach βοηθά τον πελάτη να στραφεί προς μία θέση/εργασία/καριέρα που να του ταιριάζει απόλυτα. Αν, για παράδειγμα, ο στόχος του είναι να γίνει επιχειρηματίας, ή υπάλληλος, ο Coach τον υποστηρίζει στην ανάπτυξή του. Αν πάλι, ο πελάτης επιθυμεί να επιτύχει συγκεκριμένους στόχους στην παρούσα επαγγελματική του κατάσταση, ο Coach δουλεύει μαζί του για την επιτυχία.

ΘΕΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 
TRUE-ME ®, BREAKTHROUGH COACHING ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ:

Αντιμετώπιση Μεγάλων Αλλαγών/ Μετάβαση σε νέα πραγματικότητα

Θέματα Ηγεσίας

Παρακίνηση/ Κινητοποίηση Ατόμου ή Ομάδων

Θέματα Απόδοσης Στελεχών

Ανάπτυξη Καριέρας

Ανάπτυξη Ικανοτήτων Παρουσίασης σε κοινό

Επιλογή και Διοίκηση Προσωπικού

Θέματα Επικοινωνίας

Προσαρμοστικότητα

Συγκρούσεις στον Εργασιακό Χώρο

Αλλαγή Θέσης Εργασίας

Αναβλητικότητα, Παραγωγικότητα

Ικανότητες Διαπραγμάτευσης

Η Σύμβουλος:

Νικόλ Μαντζικοπούλου

Σημαντικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής αγοράς, με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, όπου κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις παγκόσμιας εμβέλειας.

Ξεκινώντας από  την δική της επιθυμία για προσωπική  ανακάλυψη, ηρεμία, ολοκλήρωση και χαρά, σήμερα είναι πιστοποιημένη Master Coach στο Νεύρο Γλωσσικό Προγραμματισμό, στο Time Line Therapy® & Hypnosis.

Η εργασία της  εστιάζεται στην καθοδήγηση για προσωπική  ανάπτυξη, επαγγελματική εξέλιξη, οικογενειακή ολοκλήρωση, υποστηρίζοντας τους πελάτες  της να εγκαταλείψουν μη παραγωγικά αρνητικά συναισθήματα και περιοριστικές  πεποιθήσεις και να ανακαλύψουν  τον εσωτερικό εαυτό τους, την  πραγματική τους δύναμη και ένα μέλλον με αμέτρητες δυνατότητες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιερίων 22, Βριλήσσια,

152 35 Αθήνα

Τηλ. για ραντεβού: 69 367 88 167


Email: nicole@true-me.gr

 
Share
Follow
comments powered by Disqus
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.