PUBLI

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο The Mall Athens!

Αυτό το Σάββατο 20/12 ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα βρίσκεται στο open κατάστημα του Viva.gr στο The Mall Athens!

Από τις 14.00 έως τις 15.00 ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα συναντήσει τους φίλους του

Ο Iron Mike ενόψει του πολυαναμενόμενου αγώνα του στο Iron Challenge στις 17 Ιανουαρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Τaw Kwon Do, αυτό το Σάββατο, θα βρίσκεται από τις 14.00 έως τις 15.00 στο open κατάστημα του Viva.gr στο 2ο όροφο του The Mall Athens για να γνωρίσει από κοντά τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, να τους ευχηθεί «Καλές Γιορτές»,  να τους αποκαλύψει τα μυστικά της δύσκολης προετοιμασίας του για τον ερχόμενο αγώνα του και να υπογράψει αυτόγραφα!

Γνωρίστε από κοντά τον Έλληνα Πρωταθλητή, αποκτήστε το δικό σας αυτόγραφο και κλείστε θέση για τον πολυαναμενόμενο αγώνα, αυτό το Σάββατο, από τις 14.00 έως τις 15.00 στο 2ο όροφο του The Mall Athens!

Εισιτήρια για τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη απέναντι στον Τούρκο Harun Kina, προπωλούνται στο viva.gr, τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload stores, τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου, τα γυμναστήρια Zambidis Club, τα X-TREME Stores και τα γυμναστήρια Planet Fitness & More.

Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES, η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και η Venum.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τον αγώνα και τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/MikeZambidisOfficial