Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός Ben’s BeginnersΤΜ - Publi - Publi
 

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός Ben’s BeginnersΤΜ

Στο πλαίσιο της μεγάλης κοινωνικής πρωτοβουλίας του UNCLE BEN’S®, οι γονείς μαγείρεψαν υγιεινά μαζί με τα παιδιά τους, διασκέδασαν και κέρδισαν πλούσια δώρα.
SHARES

Ο μεγάλος διαγωνισμός Ben’s BeginnersTM που διοργάνωσε το UNCLE BEN’S®, και έτρεξε από τις 15/2 έως τις 13/3 ολοκληρώθηκε, αναδεικνύοντας τρείς μεγάλους νικητές που μπήκαν με τα παιδιά τους στην κουζίνα, μαγείρεψαν υγιεινά γεύματα με ρύζι, διασκέδασαν και κέρδισαν πλούσια δώρα! Ο μεγάλος διαγωνισμός οργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας κοινωνικής πρωτοβουλίας Ben’s BeginnersΤΜ, η οποία στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς στο θέμα της διατροφής των παιδιών τους και να τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο του οικογενειακού γεύματος στην καθημερινότητά τους. 

Στο μεγάλο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 60 γονείς με τα παιδιά τους, τραβώντας ένα video ή μία φωτογραφία από την προετοιμασία ενός οικογενειακού γεύματος με ρύζι Uncle Ben's® και ανεβάζοντάς το στο www.unclebens.gr. Στη συνέχεια, μετά από ψηφοφορία η οποία διήρκησε από τις 14/3 έως τις 27/3 και ανέδειξε τους 10 επικρατέστερους μικρούς chef και γονείς με τις περισσότερες ψήφους, έγινε η τελική κλήρωση στις 31/3!  Έτσι,  η κα Ιφιγένεια Μανωλούδα κέρδισε το πρώτο έπαθλο των €3.000, ενώ η κα Ελένη Μουδράκη και ο κ. Ευάγγελος Κουκάρας κέρδισαν τα έπαθλα των €1.000, ενώ φυσικά όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους!

Η καμπάνια Ben’s BeginnersΤΜ στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς σχετικά με το ρόλο-πρότυπο που έχουν για τα παιδιά τους και συγκεκριμένα για τον τρόπο που επηρεάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες. Έτσι, τους προτρέπει να μαγειρέψουν μαζί με τα παιδιά και να ανακαλύψουν μαζί την αξία του σπιτικού φαγητού, χαρίζοντάς τους ένα πολύτιμο εφόδιο ζωής και παράλληλα φέρνοντας τα μέλη της οικογένειας πιο κοντά με διασκεδαστικό τρόπο. Το Uncle Ben’s® λοιπόν καλεί όλους τους γονείς να πάρουν μέρος σε αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία, η οποία θα αλλάξει τις διατροφικές τους συνήθειες, για το καλό όλης της οικογένειας.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

Αναβάθμιση της οικονομίας και στο βάθος χρέος

Σήμα εξόδου από το μνημόνιο, αλλά και ένδειξη πως θα δοθεί στη χώρα η ελάφρυνση χρέους δίνουν η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας από τον Fitch, αλλά και τα θετικά σχόλια για το γεγονός στον γερμανικό Τύπο

Το μήνυμα Κοτζιά, η απάντηση της Άγκυρας και η επιχείρηση 'εκτόνωσης' της έντασης

Η απάντηση της Άγκυρας στο ΥΠΕΞ, οι επαφές Μητσοτάκη με Γιλντιρίμ και Τσαβουσογλου και η προσπάθεια της Τουρκίας να ρίξει τους τόνους στον απόηχο της έντασης στα Ίμια, όταν η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού

 

Το μπορείς αυτό που έχεις γίνει;

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mια τελευταία φορά. Τον άκουσε από την αρχή ως το τέλος. Περισσότερο από την μουσική και τα λόγια περίμενε να ακούσει τα χτυπήματα και τις μικρές χαρακιές που τις θυμόταν μία μία.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.