Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός Ben’s BeginnersΤΜ

Στο πλαίσιο της μεγάλης κοινωνικής πρωτοβουλίας του UNCLE BEN’S®, οι γονείς μαγείρεψαν υγιεινά μαζί με τα παιδιά τους, διασκέδασαν και κέρδισαν πλούσια δώρα.
SHARES

Ο μεγάλος διαγωνισμός Ben’s BeginnersTM που διοργάνωσε το UNCLE BEN’S®, και έτρεξε από τις 15/2 έως τις 13/3 ολοκληρώθηκε, αναδεικνύοντας τρείς μεγάλους νικητές που μπήκαν με τα παιδιά τους στην κουζίνα, μαγείρεψαν υγιεινά γεύματα με ρύζι, διασκέδασαν και κέρδισαν πλούσια δώρα! Ο μεγάλος διαγωνισμός οργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας κοινωνικής πρωτοβουλίας Ben’s BeginnersΤΜ, η οποία στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς στο θέμα της διατροφής των παιδιών τους και να τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο του οικογενειακού γεύματος στην καθημερινότητά τους. 

Στο μεγάλο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 60 γονείς με τα παιδιά τους, τραβώντας ένα video ή μία φωτογραφία από την προετοιμασία ενός οικογενειακού γεύματος με ρύζι Uncle Ben's® και ανεβάζοντάς το στο www.unclebens.gr. Στη συνέχεια, μετά από ψηφοφορία η οποία διήρκησε από τις 14/3 έως τις 27/3 και ανέδειξε τους 10 επικρατέστερους μικρούς chef και γονείς με τις περισσότερες ψήφους, έγινε η τελική κλήρωση στις 31/3!  Έτσι,  η κα Ιφιγένεια Μανωλούδα κέρδισε το πρώτο έπαθλο των €3.000, ενώ η κα Ελένη Μουδράκη και ο κ. Ευάγγελος Κουκάρας κέρδισαν τα έπαθλα των €1.000, ενώ φυσικά όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους!

Η καμπάνια Ben’s BeginnersΤΜ στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς σχετικά με το ρόλο-πρότυπο που έχουν για τα παιδιά τους και συγκεκριμένα για τον τρόπο που επηρεάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες. Έτσι, τους προτρέπει να μαγειρέψουν μαζί με τα παιδιά και να ανακαλύψουν μαζί την αξία του σπιτικού φαγητού, χαρίζοντάς τους ένα πολύτιμο εφόδιο ζωής και παράλληλα φέρνοντας τα μέλη της οικογένειας πιο κοντά με διασκεδαστικό τρόπο. Το Uncle Ben’s® λοιπόν καλεί όλους τους γονείς να πάρουν μέρος σε αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία, η οποία θα αλλάξει τις διατροφικές τους συνήθειες, για το καλό όλης της οικογένειας.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Δείτε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη το προσεχές διάστημα, όπου κρίνονται πολλά για την φετινή σεζόν. Δυο ντέρμπι και ματς νοκ άουτ για τους Πειραιώτες.

Ο Ανσαριφάρντ είναι καλύτερος από τον Ιντέγε

Ο Ιρανός θα κάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον ξεχάσει εύκολα τον Ιντέγε, πολύ απλά γιατί είναι καλύτερος επιθετικός. Ο Ιντέγε πρόσφερε, είναι κλασικός στράικερ, αλλά για 13 εκατομμύρια δεν είναι. Είναι απίστευτο αυτό που έχει πετύχει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο Τσάρλυ αναλύει.

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.