PUBLI

On air ο δεύτερος κύκλος του Tyrant

Ο δεύτερος κύκλος της μεγάλης επιτυχίας 'Tyrant' έκανε χθες πρεμιέρα στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική.

Το ‘Tyrant’ είναι η ιστορία μιας τυπικής αμερικανικής οικογένειας, η οποία βρίσκεται μπλεγμένη στις εσωτερικές υποθέσεις του Abbudin, μιας ταραγμένης χώρας της Μέσης Ανατολής. Ο Bassam ‘Barry’ Al-Fayeed (Adam Rayner), ο νεότερος γιος ενός αμφιλεγόμενου δικτάτορα, επιστρέφει στην εμπόλεμη πατρίδα του μετά την 20ετή παραμονή του στην Αμερική και αναγκάζεται να εμπλακεί στο ταραγμένο οικογενειακό και πολιτικό σκηνικό που επικρατεί. Όταν ο αδερφός του, Jamal (Ashraf Barhom), αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας, ο Barry αρχίζει να αποκτά ισχυρή θέση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, υποκινούμενος από το όραμά του να προωθήσει την ιδέα της ελευθερίας στους συμπατριώτες του.

Ο Barry συνειδητοποιεί σύντομα, ότι ο Jamal δεν χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της δικαιοσύνης και του ήθους και συμμαχεί με μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης για να ανατρέψει την τυραννική βασιλεία του. Ωστόσο αυτή η απόπειρα αποτυγχάνει με αποτέλεσμα να συλληφθεί για προδοσία. Από τη στιγμή που τον εγκατέλειψαν οι δυτικοί του «σύμμαχοι», ο Jamal στρέφεται πλέον προς την Ανατολή προσεγγίζοντας την Κίνα, ευελπιστώντας να αναδείξει το Abbudin σε παγκόσμια δύναμη. Ο Jamal εξακολουθεί να βλέπει τον Barry ως απειλή, καθώς ο λαός τον έχει αναδείξει πλέον σε σύμβολο ελευθερίας των εξεγερμένων ενάντια στο τυραννικό καθεστώς.

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Howard Gordon (24, Homeland) εκτελεί χρέη executive producer και show runner της σειράς.

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas. Τα επεισόδια του 2ου κύκλου «Tyrant» θα είναι διαθέσιμα και on demand μέσω FOX Play.