PUBLI

Perrier Extraordinaire: Μία εμπειρία που θες να αποκτήσεις

Το αγαπημένο ανθρακούχο νερό σε προ(σ)καλεί να αφεθείς στο απίθανο, και να το ζήσεις. Θα κάνεις πίσω;

Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα. Να ξεφύγεις, να ζήσεις κάτι διαφορετικό. Να μπεις στο αμάξι και να φύγεις, να περπατήσεις τόσο, ώστε να σε σταματήσει μόνο η κούραση. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις την ανάγκη να ζήσεις μία νέα εμπειρία.

Κάποια από αυτά μπορούν να συμβούν. Μπορούν να συμβούν, όποτε το θελήσεις. Υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις, όμως, που θα ήθελες να κάνεις κάτι αλλά είναι κάπως απίθανο. Όπως το να πετάξεις ψηλά, να βρεθείς ξαφνικά στο εξωτερικό μόνο και μόνο για να διασκεδάσεις ή να βρεθείς κάπου, όπου υπό άλλες συνθήκες δε θα γινόταν με τίποτα.

 

Αν είχες δίπλα σου έναν πυροτεχνουργό, μια clubber ή έναν barman, τα πράγματα δε θα ήταν πιο εύκολα; Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γιατί στον κόσμο του Perrier το απίθανο έχει μια ασυνήθιστη σημασία. Δε σημαίνει ακατόρθωτο. Σημαίνει απίστευτο! Πάρε μέρος στο Extraordinaire game και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μια extraordinaire εμπειρία.

Τι χρειάζεται να κάνεις;

Ψήφισε έναν από τους τρεις χαρακτήρες, τον πυροτεχνουργό, την clubber ή τον barman και διεκδίκησε το extraordinaire δώρο. Μια βόλτα με αερόστατο στην Καππαδοκία, μια clubbing εμπειρία σε ένα από τα πιο διάσημα clubs της Ευρώπης ή μία cocktail εμπειρία, πίσω από την μπάρα, σε hot spot της Αθήνας. Μπες και διεκδίκησε το δώρο σου.