PUBLI

Προτάσεις cocktail με καλοκαιρινό άρωμα

Από το World Class της Diageo.

Το cocktail έχει πλέον καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή για να συνοδέψει τη βραδινή έξοδο και το καλοκαίρι είναι μία από τις καλύτερες εποχές για να γεμίσουμε τα ποτήρια μας με τις πολύχρωμες και γεμάτες αρώματα προτάσεις των bartender. Ανεβασμένη διάθεση, ζεστές καλοκαιρινές βραδιές και mood διακοπών δένουν υπέροχα με ένα δροσερό, φρέσκο και απολαυστικό cocktail. Το World Class, προτείνει τα ιδανικά cocktail για να συνοδεύσουν το φετινό καλοκαίρι – σε κάποιο από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά ή σε μία «λουλουδάτη» βεράντα με θέα την άδεια πόλη.

Τα World Class Drinks της Diageo, εμπνευσμένα από τους κορυφαίους bartender του πλανήτη, είναι ένα σύνολο ευφάνταστων και ξεχωριστών δημιουργιών cocktail. Για τη δημιουργία αυτών των cocktail που απογειώνουν την εμπειρία της γεύσης, χρησιμοποιούνται ως βάση κορυφαία και εκλεπτυσμένα spirits, όπως οι βότκες Ketel One® και Cîroc®, το τζιν Tanqueray® No. TEN™, η τεκίλα Don Julio®, το ρούμι Ron Zacapa, το Blended Scotch Whisky JOHNNIE WALKER® GOLD LABEL RESERVE™ και το αμερικάνικο Bulleit Bourbon ουίσκι, τα οποία αποτελούν μέρος της εξαιρετικής συλλογής του Luxury Portfolio της εταιρείας.

Τα ακόλουθα World Class Drinks έχουν δημιουργηθεί για να δέσουν απόλυτα με την εποχή του καλοκαιριού. Φρέσκοι χυμοί και φρούτα, δροσερές μίξεις, αρωματικά βότανα και υπέροχα spirits συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. 

Konichi-Wow

 

50ml Tanqueray® No. TEN™ τζιν, 5ml Λικέρ Maraschino, 25ml Φρέσκος χυμός μανταρίνι και Bitters Πορτοκάλι & Μανταρίνι, σόδα

Γεμίζουμε ένα ποτήρι highball με όλα τα υλικά, προσθέτοντας πάγο. Γεμίζουμε με σόδα και γαρνίρουμε με ένα κεράσι και μια φέτα λεμόνι.

Fresh Peach Margarita

 

250ml Τεκίλα Don Julio® Blanco, 125ml Νερό Αγαύης, 125ml φρέσκος χυμός lime, 3 φρέσκα ροδάκινα, 60ml Νέκταρ ροδάκινου & Bitters Ροδάκινου

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με αρκετά παγάκια σε μια μεγάλη κανάτα. Σερβίρουμε σε ποτήρια σαμπάνιας γαρνιρισμένα με φέτες ροδάκινο.

Dutch Mule Cup

 

35ml Ketel One® βότκα, 20ml Pimm’s, φρέσκος χυμός lime, φρέσκος δυόσμος, φράουλες, πορτοκάλι & τζιτζιμπίρα

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μία χάλκινη κούπα, γεμίζουμε με τζιτζιμπίρα και γαρνίρουμε με λίγο δυόσμο.

Posh Pina Colada

 

50ml Ρούμι Ron Zacapa, 15ml σιρόπι από ανανά, 35ml νερό καρύδας & αλάτι

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σουρώνουμε σε ένα ποτήρι old fashioned. Γαρνίρουμε με ένα φύλλο από ανανά.

Smokey Apple Julep

 

50ml JOHNNIE WALKER® GOLD LABEL RESERVE™, πράσινο μήλο, 10ml φρέσκος χυμός λεμόνι, 20 ml λικέρ από μήλο, μέντα & ανθρακούχος χυμός μήλου

Χτυπάμε το μήλο, το λεμόνι, το λικέρ και το Johnnie Walker Gold Label Reserve σε ένα shaker. Σουρώνουμε σε μία κούπα julep με φρέσκια μέντα. Προσθέτουμε τριμμένο πάγο και λίγο ανθρακούχο χυμό μήλου. Γαρνίρουμε με μία φρέσκια ή αποξηραμένη φέτα μήλου.