PUBLI

Reebok Classic x Kendrick Lamar: Η εμπειρία των GRAMMY για τους μαθητές του Compton

Η Reebok Classic και ο Kendrick Lamar συνεχίζουν την αποστολή τους να εμπνέουν και να ενθαρρύνουν τους νέους.

Η Reebok Classic θέλησε να τιμήσει το παρελθόν του Kendrick και, για το σκοπό αυτό, έδωσε στους μαθητές του Compton μια μοναδική ευκαιρία ζωής. Να γίνουν μέρος μιας απίστευτης εμπειρίας μουσικών βραβείων! Η Reebok, υποστηρίζοντας τις ίδιες αξίες που συνδέουν τον Kendrick με τους fans του, βοηθάει να ακουστεί το μήνυμά του ακόμα πιο δυνατά.

Οι μαθητές του Compton προσκλήθηκαν να περάσουν χρόνο με τον Kendrick και να μοιραστούν μαζί του μια πολύ σπουδαία ημέρα από τη ζωή του. Βρέθηκαν στα GRAMMY Awards και παρακολούθησαν το είδωλό τους να επιδίδεται σε μοναδικά performances, καθώς και να λαμβάνει πολλαπλά βραβεία. Στον χρόνο που πέρασαν μαζί του, είχαν την ευκαιρία να του κάνουν ερωτήσεις, ανακαλύπτοντας ότι ο Kendrick εμπνέεται από εκείνους, όπως ακριβώς κι οι ίδιοι από αυτόν. Όλοι οι μαθητές έχουν μέσα τους κάτι από τον νεαρό Kendrick, αλλά και από όλες τις αξίες που υποστηρίζουν τα Reebok Classic – τη δύναμη να εκφράζουν πραγματικά τον εαυτό τους και τη θέλησή τους να ξεχωρίζουν.

 

Ο Kendrick Lamar ήταν υποψήφιος για έντεκα βραβεία συνολικά – ένα κατόρθωμα που λίγοι καλλιτέχνες έχουν καταφέρει. Ο Kendrick έχει μια ξεχωριστή ιστορία να αφηγηθεί, καθώς το πάθος και η αυθεντικότητά του είναι οι λόγοι που τον έχουν φέρει σήμερα στην κορυφή. Όπως τα Reebok Classic, έτσι κι εκείνος έχει το δικό του μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με τους fans του.

Οι μαθητές περπάτησαν το κόκκινο χαλί, προκειμένου να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των GRAMMY Awards και να αποθεώσουν το ίνδαλμά τους, ενώ εκείνος ερμήνευε στη σκηνή και παρελάμβανε τα βραβεία του, το ένα μετά το άλλο.

Facebook | Instagram